VOIHAN HULLARIT, MINKÄ TEIT

2019-02-05T07:53:07+00:00 14.10.2018|4 Comments

… Nimittäin veit mun kaikki rahat. Olen joinakin vuosina käynyt Hullareilla pyörimässä, mutta sieltä on tarttunut mukaan vaan irttareita (jep) ja jotakin kosmetiikkaa. Nyt Hullareiden uutiskirjeen myötä päädyin ikään kuin vahingossa verkkokauppaan ja se oli menoa sen jälkeen…

Bongasin aivan mielettömän upeat, Libbey Hobstar-merkkiset juomalasit, enkä voinut olla ostamatta niitä. Ostin molempia kokoja 10 kpl. Näistä voi juoda niin kylmää kuin kuumaakin juomaa. Kummasti kyllä piristää raksan keskellä tämä shoppailu. <3 Konkretisoituu myös muutto (joka tosin on hamassa tulevaisuudessa) jotenkin eri tavalla, kun tekee hankintoja uuteen kotiin. Meillä on melko puutteelliset astiavarannot tällä hetkellä, joten uudet astiat ovat enemmän kuin tervetulleita. Olen haaveillut pitkään myös Iittalan Essence viinilaseista, joten laitoin myös niitä tilaukseen. Viinilasithan ovat uudessa kodissa ja tässä kohtaa miltei se tärkein juttu. 😀 #turhamaisuus ja #asiattärkeysjärjestykseen.

Mieheni on tykästynyt Ultima Thule-sarjaan ja tilasin hänelle On the rocks-laseja. Ajattelin jossain kohtaa ostaa myös saman sarjan olutlasit ja mahdollisesti myös juomalasit, olisi sitten useampi saman sarjan lasi esimerkiksi kattausta ajatellen. Tuo karahvi on myös mielettömän kaunis!

En voinut jossain kohtaa suorastaan sietää Iittalan Nappula-kynttilänjalkoja, mutta pikku hiljaa ne ovat alkaneet miellyttää silmääni. Tilasin myös niitä, kaksi pientä ja yhden isomman.

Ai vitsit, näitä on sitten kiva kotona hipelöidä ja odotella kesää ja muuttoa, hih. 🙂 Teittekö te jotakin ostoksia Hullareilta?

Terkuin, Jenni

| Kuvat: Stockmannin, Iittalan ja Seitashopin sivuilta. |

4 Comments

 1. Jonna 14.10.2018 at 22:52 - Reply

  Niin kauniit noi lasit, nyt harmittaa etten ostanut! 😍 meillä on essencen viinilasit ja juomalasit, ne on aivan mun kestosuosikkeja!

  • jenni 23.10.2018 at 18:30 - Reply

   Hihi saat niistä sitten aina hörppiä meillä juotavaa 🙂 Joo Essencet on kyllä kauniita ja ajattomia laseja! Hyvä sijoitus siis!

 2. Milla Sukhimatoilta 15.10.2018 at 07:26 - Reply

  Upeita lasilöytöjä! Nyt kyllä heti heräsi pieni astiankaapintäydennyshimo. Hyvä löytö!

  • jenni 23.10.2018 at 18:30 - Reply

   Kiitos paljon! 🙂 Tykkään kovasti! Vielä kun niitä pääsee hypistelemään <3

Leave A Comment