Viidakkotunnelmaa terassille

2021-06-14T16:49:41+00:00 18.8.2020|0 Comments

| Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Beliani.fi kanssa |

terassin sisustus

Tervetuloa viidakkoon! Täällä palmun lehdet heiluvat tuulessa ja vaaralliset, valkoiset pedot asustavat.

Ei vaan, kyseessä on meidän takapihan terassialue ja tuo kuvassa oleva valkoinen on oikeasti aika leppoisa kaveri. Meidän terassi on vielä keskeneräinen, mutta se ei estä sitä, etteikö olemassa olevaa terassia voisi laittaa viihtyisäksi. Näin ollen siellä on myös huomattavasti mukavampi viettää aikaa. Terassi on ehdottomasti yksi suosikkipaikoistani täällä ja aurinkotuoleissa on otettu niin päivätorkkuja, syöty aamupalaa, nautittu lasi viiniä kuin katsottu huopaan kietoutuneena rikossarjoja.

terassin sisustus
terassin sisustus

Tavoittelin terassin sisustuksessa runsasta, ehkä hiukan välimerellistäkin tunnelmaa. Punotut kalusteet, kasvit, kookkaat ruukut ja muut kookkaat sisustuselementit ilmentävät tavoiteltua tyyliä.

terassin sisustus
terassin sisustus
terassin sisustus

Kokonaisuuteen on valikoitunut tuotteita Belianin valikoimasta. Belianilla on laaja mallisto niin huonekaluja, puutarhakalusteita, kodin tekstiileitä kuin valaisimia. Mallistosta löydät myös esimerkiksi ammeet kylpyhuoneeseen, joten hankintoja voi tehdä todella monipuolisesti.

Kookkaat kasvit ruukkuineen tuovat näyttävyyttä, jota meidän terassille halusin. Croton kukkaruukkuja on saatavana yksittäin tai kahden eri kokoisen ruukun setissä. Pystyt tuotetta klikatessa näppärästi valitsemaan joko isomman, pienemmän tai kahden ruukun setin. Materiaali koostuu kiven, polyresiinin ja lasikuitumuovin seoksesta, joten se on helppohoitoista ja erittäin säänkestävä.

Tekstiilit viimeistelevät kokonaisuuden. Lehtikuvioitu ja hapsullinen tyyny ovat valitettavasti jo loppuunmyyty, suosittelen katsomaan laajan tyynyvalikoiman, jossa on paljon eri tyyliin sopivia vaihtoehtoja.

terassin sisustus
terassin sisustus

Iltojen pimetessä on ihana tunnelmoida valoilla ja lyhdyillä. Tonga lyhty on näyttävä ja sitä on saatavilla kahdessa eri koossa. Lyhty on materiaaliltaan bambua ja sitä on saatavana myös luonnonvärisenä. Mustat lyhdyt istuvat hyvin tummaan julkisivuun.

olohuone
olohuone

Kun kesä kääntyy hiljalleen syksyyn, katseet siirtyvät takaisin sisätiloihin. Olen sitä mieltä, että sisustuksessa pitää olla aina jotakin veikeää! Ihanien koristekirahvien avulla tropiikin tuntua saa tuotua ripauksen myös sisälle.

olohuone
olohuone

Kookkaat ruukut ja maljakot ovat minun heikkous ja niihin sopii hyvin niin heinät kuin kasvit. Miksei myös kukka-asetelmat. Sinisävyinen Callatis maljakko ja kuparin sävyinen Nida maljakko toimivat niin yhdessä kuin erikseen. Näiden rouheus miellyttää kovasti ja tuo kivaa kontrastia muutoin melko harmoniseen värimaailmaan.

Olen itse asiassa suunnitellut boho-tyylistä kattausta, johon nämä sopisivat hyvin, olkaahan kuulolla tämän tiimoilta. 😉

olohuone
olohuone

Toinen heikkous maljakoiden lisäksi on koristetyynyt! Niitä on sohvalla suorastaan vuorina. Coreme tyyny on boho-henkinen, joka sopii mainiosti meidän kodin sisustukseen sekä muiden tyynyjen sekaan. Tyynyä pystyy ostamaan yksittäin tai valmiiksi kahden kappaleen setissä.


alekoodi

Me Belianin kanssa haluamme muistaa myös teitä ihanat lukijat. <3

Koodilla JENNI15 saat 15% alennuksen Belianin verkkokaupan tuotteista. Valikoima on todella laaja, kannattaa käydä tutustumassa! Koodi on voimassa 2.9.2020. asti.


terassin sisustus

Toivottavasti saadaan nauttia vielä aurinkoisista päivistä ja tunnelmallisissta illoista ! <3

Terkuin, Jenni

Leave A Comment