VÄRIEN LOISTOA SEINISSÄ

2019-02-18T14:24:29+00:00 20.2.2018|6 Comments

| Kaupallinen yhteistyö: Eskaro |

Harmaa lienee lempivärini ja käytän sitä eniten sisustuksessa. Mutta löytyy meiltä aikamoisia väripilkkujakin kotoa. Tummansininen seinä on edelleen ihan lempparini (klik). Näissä kuvissa seinä näyttää melko vaalealta, sillä kuvaushetkellä aurinko paisteli mukavasti. Värikkäissä seinissä korostuu erityisesti se, että ne näyttävät eri aikaan todella eri värisiltä.

Uusimpana tulokkaana on makkarin raikkaan vihreä seinä. Maali on E s k a r o l t a  ja sävykoodi on S 2030-G. Myös tämä maali sinisen tavoin on S i l k – m a a l i, joka on täyshimmeä sisustusmaali. Maali on mattapintainen ja koostumukseltaan paksua. Se on siis helppo levittää ja lopputulos on täydellisen matta!Seinä tuo kotiin ihanan keväisen fiiliksen ja syksyn tullen seinän voi maalata esimerkiksi tumman metsän vihreäksi tai jatkaa työhuoneen tavoin tumman sinistä linjaa. Yhden seinän maalaus on melko edullista, se käy käden käänteessä ja sillä tavoin saa nopeasti suuren muutoksen aikaan. Se olikin yksi syy, miksi halusin tapettiseinästä eroon.

Odottelen makuuhuoneeseen vielä uutta mattoa, jonka jälkeen kokonaisuuden pitäisi olla valmis. 🙂 Kerron siis makuuhuoneen uudistuksesta kokonaisvaltaisemmin ensi viikolla.

Värikkäisiin seiniin lukeutuisi vielä korallin värinen vaatehuoneeni, mutta siitä on valitettavan haastavaa ottaa kuvia sen pienuuden vuoksi. Onko teillä värikkäitä seiniä vai pitäydyttekö hillityn harmonisissa sävyissä? 🙂 Pirteää viikon jatkoa!

Terkuin, Jenni

***

Translate: I love grey color, but we have also very colourfull walls in our home. One of the walls in my work room is dark blue and recently I painted bed rooms wall light green. It’s fresh colour and reminds me of spring. The paint is from Eskaro and it is called Silk-paint. It’s thick and easy to apply. Surface is dim and matt what makes it beautiful and elegant. Painting is easy way to do big changes in space. Do you like colourfull walls? 🙂 Have a nice day!

6 Comments

 1. Limonaria 20.2.2018 at 07:19 - Reply

  Tosi onnistuneet värit! Tykkään 🙂 Huomaan, että mitä hektisempi elämäntilanne sitä vähemmän väriä sisustuksessani on. Normaalitilanteessa haluan kyllä paljon värikästä ympärilleni niin sisustuksessa kuin vaatteissa. Muuttohässäkässä olisin maalaamassa kaiken valkoiseksi, mutta kun muuttolaatikot on purettu ja kaikki alkaa olla kunnossa niin johan alkaa maalipensseli viuhua ja ompelukone surrata värä sisustukseen 😀

  • jenni 22.2.2018 at 06:10 - Reply

   Kiitos paljon, ihana kuulla että värit miellyttää 🙂 Tuo oli tosi mielenkiintoinen asia ja varmasti se monilla menee noin, koska valkoisia koteja on edelleen todella paljon. Eli ihmiset haluavat kodin olevan tosi rauhallinen, jos elämä on hektistä? Ehkäpä näin. Mutta kyllä itsessänikin huomaan sen, että jos on hektistä ja stressiä, niin tulee pakonomainen tarve järjestellä tavaroita, koska jos päässä on kaaos, niin haluan että koti on siisti. 😀 Vähän samaan kastiin lokeroituu siis tämäkin.

 2. Jonna 20.2.2018 at 18:42 - Reply

  Vau! Mä en tiennyt et teillä on muutosprojekti menossa! Tosi makeen värinen seinä kyllä!!😍

  • jenni 22.2.2018 at 06:06 - Reply

   Kiitti 🙂 Se oli hetken mielijohde ja sanotaanko näin, etten olisi tosiaan tähän ryhtynyt, jos olisin tiennyt jo muutoksen alussa tän elämän uuden käänteen 😀

 3. Katja 24.2.2018 at 07:58 - Reply

  Moi 🙂
  Taisin jo aikaisemminkin mainita että mellä on aikas valkoinen koti.. Niin onkin alakerrassa.Tuttua ja turvallista,
  Tykkään kuitenkin väreistä, ja lasten huoneet ja yläkerta onkin paikka jossa värejä löytyy.
  Vanhassa kodissa pojan huoneessa oli aika samansävyinen kuin sinulla, tosi sininen seinä mistä tykkäsin paljon, nykyisessä on graafiset kuviot mustalla ja vihreällä. Tytöllä löytyy mustikan ja pinkin sävyt .Ja ovat antaneet äipän vaikuttaa (vielä) väreihin.
  Aulassa seinät on maalattu hillitymmällä sinisellä ja sohva ja tekstiilit tuovat väriä 🙂
  Pitäisköhän repäistä alakertaan uudet maalit? Rupesi ihan inspis nousemaan 🙂
  Hauskaa kevään odotusta!!

  • jenni 24.2.2018 at 11:51 - Reply

   Heippa ja ihanaa Katja että kommentoit, nämä ilahduttaa minua aina niin paljon 😊❤️ Kuulostaa kivoilta sävyiltä ja minun mielestä ihanaa on, että on sekä että. Jotkut tilat ovat rauhallisempia ja toisissa tiloissa taas voi käyttää enemmän värejä 😊 Alkava kevät kyllä tekee aikamoisen sisustusinspiraation, ties vaikka sielläkin seinät saisivat uuden sävyn 😉 Mukavaa viikonlopun jatkoa ja kevään odotusta!

Leave A Comment