Vaatehuoneen säilytysratkaisut

2021-10-19T13:19:14+00:00 15.2.2021|2 Comments

| Kaupallinen yhteistyö Mirrorline.fi |

makuuhuone

Meillä on vaatehuone makuuhuoneen yhteydessä. Sen koko on 1800 x 4500 ja neliöitä on yhteensä 8,1m2. Kaapistot sijoitettiin takaseinälle, vastapäätä sijoitettiin molemmille omat kookkaat seinäpeilit. Ruhtinaallisen kokoinen walk in closet on tuonut luksusta arkeen. Kaunis ja viimeistelty tila on ollut myös äärettömän käytännöllinen.

Vaatehuoneen kalusteet ovat Mirror Linelta. Olen esitellyt aiemmin makuuhuoneen lasiliukuovet, jotka ovat myös Mirror Lineltä. Postaukseen pääset tästä >> Lasiovet mustilla kehyksillä.

Mirror Line on kotimainen perheyritys. Valikoiman liukuovet ja säilytysratkaisut valmistetaan Karijoen kunnassa, Etelä-Pohjanmaalla 25 vuoden kokemuksella.

makuuhuone
vaatehuone

Suunnittelin walk- in kaapistokokonaisuuden meidän tarpeiden mukaan. Halusin, että säilytystilaa on runsaasti, ertyisesti tankoa ja umpinaisia laatikoita. Pienissä vetolaatikoissa säilytän mm. koruja, villasukkia ja uimapukuja. Isommissa vetolaatikoissa on alusvaatteet, oloasut ja urheiluvaatteet. Olen sijoittanut kahteen alimmaiseen laatikkoon muovisia koreja, jotta vaatteet on helppo lajitella ja ne pysyvät myös paremmin järjestyksessä. Laatikoissa on hidastimet, joten käyttö on miellyttävää.

Tangoissa on säilytyksessä muut vaatteet ja onkin mukavaa, että lähes kaikki vaatteet näkee yhdellä silmäyksellä. Myös pitkille mekoille on oma tankonsa. Näiden alla on hylly kengille. En ole erityisen kova hamstraamaan kenkiä, joten tähän mahtuu hyvin kaikki olemassa olevat kengät.

Valkoisesta kalustelevystä tehty kokonaisuus on ajaton valinta hirsiseinien ja kiiltävän marmorilaatan kanssa. Mustat yksityiskohdat tuovat särmää, terrakotan värinen rahi on kaunis väripilkku.

walk in closet
vaatehuone
vaatehuone

Avohyllyjä on kolme. Uhka vai mahdollisuus? En oikein tiedä. 😀 Toisaalta niihin saa halutessaan kivasti esille tavaraa, kuten kauniit korkokengät, koruja tai kosmetiikkaa. Vaihtoehtoisesti avohyllyihin voi sijotaa kauniit laatikot. Itse säilytän laatkoissa pikkulaukkuja ja todella harvoin käytettävää vaatetta.

vaatehuone
walk in closet
vaatehuone

Miehen puolella on liki samanlaisen kokonaisuus, joskin hänen housuilleen on ulos vedettävä housuteline, johon mahtuu seitsemän paria housuja. Hän on pitänyt sitä todella käytännöllisenä ja helppokäyttöisenä.

Ylähyllyt ovat vielä lähestulkoon täysin tyhjät, joten niihin saa tarvittaessa vielä tavaroita säilytykseen.

Vaatehuoneen valaistus on toteutettu epäsuoralla valaistuksella, sekä näyttävällä, messingin värisellä kattokruunulla. Rahi lisää kokonaisuuteen sisustuksellisuutta ja siinä voi tarvittaessa istua tai laskea tavaraa (lue: vaatemyttyjä :D).

Käyttökokemuksia on helpompi kertoa nyt, kun asumista on yli vuosi takana. Olen ollut kokonaisuuteen todella tyytyväinen. Säilytystilaa on runsaasti (osa tangosta ammotaa edelleen tyhjyyttään) ja kokonaisuus on osoittautunut toimivaksi. On ihanaa, että molemmille on omat puolensa peileineen päivineen. Vaatehuone pysyy helposti siistinä, kun vaatteille on omat paikkansa. Tämä on sitä todellista arjen luksusta. Ja yksi koirien lempipaikoista nukkua. <3

Myös lasiliukuovet ihastuttavat edelleen! Usein ne ovat kokonaan tai osittain auki. Ilmeeseen saa tietyllä tavalla vaihtelua myös sen mukaan, pitääkö ovia auki vai kiinni.

makuuhuone

Nyt kun olemme tosissaan asuneet täällä jo yli vuoden, on helppo kertoa, miten suunnitelmat ovat toimineet käytännössä ja päivittäisessä arjessa. Täytyy sanoa, että hyvin. Avaan tätä aihetta vielä paremmin omassa postauksessa, mutte sen verran mainitsen vielä tästä tilasta, että makuuhuoneen pohjaratkaisu on mainio, vaatehuone takaosassa on ollut todella toimiva ratkaisu. Lisäksi käynti terassille on ihan luksusta.

Terkuin, Jenni

2 Comments

  1. Marika 11.3.2021 at 19:39 - Reply

    Tosi kivan näköistä! Kertoisitko mistä olet löytänyt nuo lamput, jotka sinulla on sängyn molemmin puolin?

    • jenni 12.3.2021 at 06:49 - Reply

      Ne on Markslöjd Boutique valaisimet. En muista mistä ne ostin, jostakin valaisinliikkeestä. 🙂 Ne on itse asiassa lähdössä näillä näkymin vaihtoon uusien yöpöytien vuoksi. Laita mailia, jos kiinnostuit. 🙂 jenni.hynna@gmail.com

Leave A Comment