UUSI VUOSI, UUDET KUJEET

2019-02-18T14:11:06+00:00 22.1.2018|0 Comments

Päässäni oli jo pitkään hautunut ajatus tehdä jokin muutos. Mietin ja pohdin asioita pitkään ja tässä on nyt tulos. Jätin Rakkaudesta Sisustamiseen sivuston kokonaan pois. Pientä ahdistusta se tuotti, siitä oli muodostunut itselleni todella tärkeä. Halusin kuitenkin selkeyden vuoksi itselleni vain yhden sivuston, johon tuottaa sisältöä. Ja siirtyihän vanha sisältö tänne uuteen, joten perjaatteessa mikään ei muuttunut. Vaikka silti toivon, että tämä tuo jotakin muutosta. Yksi ovi sulkeutuu js toinen avautuu, kenties. Haluan tarjota teille entistä monipuolisempaa sisältöä, joten uskon, että tämä on nyt se oikea tapa ja päätös alkaa sitä tekemään.

Uusilta sivuilta löydät kategoriat sisustus, lifestyle, vinkit, diy ja suunittelu. Ota yhteyttä kohdasta löydät yhteystietoni.

Sisustuspuolelta löytyy pääsääntöisesti kaikki blogipostaukset. Kaikki vanhat postaukset siirtyivät uudelle sivustolle. Olen tosin tehnyt aikamoista siivousta myös täällä blogin puolella ja poistellut vanhimpia postauksia.

Lifestylen puolelta löydät esimerkiksi kaikki häihin liittyvät postaukset. Välillä pohdin myös syntyjä syviä, ne löytyvät tästä kategoriasta. Sinne on tulossa myös aika ajoin reseptejä, mahdollisesti pukeutumiseen liittyviä juttuja ym.

Vinkeistä tulet löytämään nimen mukaisesti vinkkejä ja ideoita erilaisiin sisustuspulmiin. Sinne on koottu myös postaukset, joihin olette esittäneet toiveita. Kuulisin niitä myös jatkossa, niitä on mukava toteutella. Kuten jo aluksi mainitsin, haluan tarjota mahdollisimman monipuolista ja inspiroivaa, pääsääntöisesti sisustusaiheista sisältöä, joista saatte itsellenne hyödyllisiä ja hyviä ideoita. Olen iloinen ja kiitollinen aina jokaisesta kommentista ja toiveesta, joita teiltä saan. 🙂

Diy pitää sisällään tuunaus- ja diy-projekteja. Niitä teen valitettavan harvoin nykyään, mutta itse tekeminen ja tuunaaminen on silti todella lähellä sydäntäni. Pari diy-aiheista postausta on tosin tekeillä paraikaa, joten eiköhän niitäkin tänne aika ajoin ilmesty.

Suunnitteluosiossa kerron että kauttani saa suunnittelupalvelua. Tarvittaessa myös pienimuotoista sisällöntuottoa, konsultaatiota sekä tuotekuvauksia voit kysellä tarpeen vaatiessa.

Otan myös mielelläni palautetta vastaan, miltä uudet sivuni vaikuttavat? Toimivatko moitteettomasti?

Etusivulla on vaihtuva slider, johon päivittyvät ajankohtaiset ja suositut postaukset. Sliderin alapuolella on kuusi uusinta postausta. Sivuston yläosassa on kuvakkeet someen, joissa voit seurata minua. Alaosassa on Instagramin kuvagalleria, jossa näkyy aina 12 uusinta Instagramkuvaani. Mobiiliversio on hieman eri näköinen ja oikeasta yläkulmasta löydät kaikki kategoriat.

Minut löytää somesta Facebookista, Instagramista sekä Pinterestistä.

Jatkossa kirjoitan postauksiin myös lyhyen translate-osion englanniksi, jotta blogia pystyy seuraamaan myös sillä kielellä.

Varmasti osa lukijoista tippuu matkalla pois kun tällaisia sivumuutoksia tehdään, mutta toivon, että niitä tulee tämän uudistuksen myötä myös rutkasti lisää! Lämpimästi tervetuloa kaikille seuraamaan uudistunutta blogiani. <3

Terkuin, Jenni

***

Translate: My new pages. I want to produce versatile content at my new pages. You will find following categories: interior, lifestyle, diy and design. If you have any wishes, comments or suggestions for me, don’t hesitate to contact me. Welcome everyone. <3

Leave A Comment