TOIVEPOSTAUS: LASTENHUONE

2019-09-07T13:57:21+00:00 02.5.2017|6 Comments

Sain lukijalta toivepostauksen aiheesta lastenhuone. En saanut tarkempaa erittelyä iästä, joten tässä on nyt kyse alle kouluikäisten huoneesta, ideoita voi toki soveltaa minkä ikäiselle lapselle tahansa. Piirsin lastenhuoneesta 3D-kuvia. Alkuun kuitenkin pari ideakuvaa inspiroivista lastenhuoneista sekä loppuun kolme kollaasia tuotteista, joilla voit toteuttaa lastenhuoneen sisustuksen. Yksi tuotekollaaseista pohjautuu piirtämääni lastenhuoneeseen.

VEIKEYS, LEIKKISYYS, ILOISUUS, MIELIKUVITUS

Asioita, joita lastenhuone mielestäni vaatii. On ihanaa, jos lapselle on rakennettu veikeä sänky, huoneessa on riippukeinu- tai tuoli ja että huoneessa on käytetty upeita väriyhdistelmiä ja kuoseja. Värejä voi käyttää runsaastikin, mutta ne voivat silti olla harmoniassa keskenään, kuten yllä olevista ideakuvista huomaatte. Jokainen huone on ihanan runsas, värikäs ja lapsenmielinen, mutta kuitenkin tyylikäs ja pystyy noudattelemaan koko kodin värimaailmaa. Lastenhuonekin voi olla jatkumoa muun kodin sisustukselle.

 • Itse rakenenttu sänky / katos, joka luo turvaa ja pesämäisen tunnelman
 • Riippukeinu, jossa voi katsella kirjoja tai vaan keinua
 • Pöytä, jonka ympärillä on useampi tuoli, jossa voi piirtää tai askarella sisarusten tai kavereiden kanssa
 • Pehmeä ja kookas matto, jonka päällä on kiva leikkiä
 • Seinille mielenkiintoa tauluilla ja veikeän muotoisilla hyllyillä
 • Kookkaita koreja, johon on helppo kerätä lelut
 • Liitu- tai muistitaulu, johon voi piirtää tai laittaa piirustuksia esille
 • Rohkeita tapetteja ja maalisävyjä!

Ohessa piirtämiäni 3D-kuvia lastenhuoneesta (kuvitteellinen). Värimaailma on materiaaleiltaan melko tumma, kahdella seinällä on tummanharmaa maalisävy ja takaseinällä kuviollinen, hieman vaaleampi tapetti. Kalusteet ovat valkoiset, pirteitä keltaisia tuoleja lukuunottamatta. Valkoiset kalusteet raikastavat kokonaisuutta. Kerrossänky on tilaa säästävä ratkaisu ja lapsethan tunnetusti rakastavat kerrossänkyjä, erityisesti yläpedissä nukkumista. Seinillä on veikeitä hyllyjä ja tauluja. Lattialla suuri, vaaleanharmaa matto.

Ohessa kolme tuotekollaasia, joiden avulla voit luoda lastenhuoneeseen sisustuksen. Ensimmäinen pohjautuu yllä oleviin 3D-kuviin.

KOLLAASI 1

Kaikki kollaasin tuotteet Veken kalusteelta.

KOLLAASI 2

Kaikki kollaasin tuotteet, paitsi tyynyt Vekeen kalusteelta. Tyynyt H&M Home.

KOLLAASI 3

Kaikki kollaasin tuotteet, paitsi tyynyt ja tähtikuvioinen kori Vekeen kalusteelta. Tyynyt ja kori H&M Home.

Mikä kollaaseista on sinun suosikkisi? 🙂

| Ideakuvat Pinterest |

6 Comments

 1. Sanna 2.5.2017 at 10:23 - Reply

  Upeita kollaaseja. 🙂 Kaikki olivat todella hienoja, joten vaikea valita paras. Ehkä kuitenkin toka, tai sitten kolmas 😀 Vekellä on kyllä upeita tuotteita!

  • jenni 4.5.2017 at 09:19 - Reply

   Kiitos! 🙂 Vekellä on kyllä tosi kiva ja monipuolinen valikoima. 🙂

 2. Jonna 2.5.2017 at 10:43 - Reply

  Aaah taas tuli kauhee sisustuskuume! Eikä se sovi yhteen mun matkakuumeen kanssa ? ihania ideoita! Meille voisi kotiutua kaikki tuosta ekasta kollaasista…

  • jenni 4.5.2017 at 09:18 - Reply

   Hahahaa voi ei Jonna. 😀 Samaa vikaa täällä että aina haluaa kaikkee ja paljon ja vielä samaan aikaan. 😀 Oon silti sen matkan kannalla, sisustelet sitten sen jälkeen. 😉

 3. Jenni 11.10.2018 at 09:55 - Reply

  Mistä olet löytänyt tuon kukkatapetin?

Leave A Comment