TERVETULOA VUOSI 2018!

2019-02-18T14:13:07+00:00 19.1.2018|2 Comments

Miten teidän uusi vuosi on lähtenyt käyntiin? 🙂 Tarkoitus oli tämä postaus toteuttaa jo uuden vuoden tienoilla, mutta sivumuutoksen kanssa menikin oletettua pidempään. Noh ei se mitään, otetaan nyt menetetty aika takaisin.

Vuosi 2017 oli minulle todella merkityksellinen, yksi elämäni upeimmista vuosista. Sanoimme mieheni kanssa toisillemme tahdon 2.9 ja kaikki siihen liittyvä on ollut niin taianomaista, polttarit, hääjärjestelyt, itse hääjuhla, häämatka. Olen niin kiitollinen kaikesta tuosta. Järjestin kaasoilleni kiitoskekkerit viime viikonloppuna. Tavaran sijasta haluan kiittää heitä yhteisellä ajalla (ja tietenkin notkuvalla herkkupöydällä), meillä on niin äärimmäisen hauskaa yhdessä. Napanuora ei ota vieläkään katketakseen, sillä seuraavat treffit on samalla porukalla jo suunnitteilla.

Myös rakas ystäväni pyysi minua kaasokseen ja tästä vuodesta tulee hänelle yksi ikimuistoisin. Olen onnellinen ja otettu siitä, että saan olla siinä läsnä ja seurata sitä näin läheltä. <3 Valmistuin myös visuaaliseksi markkinoijaksi ja sain jatkaa oppisopimukseni jälkeen työssä, josta pidän todella paljon. Vuosi on siis ollut täynnä upeita asioita.

Lähipiirissäni on kuitenkin tapahtunut todella surullisia asioita, jotka muistuttavat elämän hetkellisyydestä ja sen raadollisuudesta. Siitä, että kaikki, koko elämä voi muuttua hetkessä. Haluan tiedostaa ja muistaa tämän, haluan olla aina hetkessä läsnä, nauttia täysin rinnoin kaikesta siitä, mitä elämä antaa. Keskittää energian positiivisiin ja hyviin asioihin. Elämässä mikään ei ole itsestäänselvyys.

Olen kiitollinen aviomiehestäni, maailman rakkaimmista koiristani, perheestäni ja timanttista ystävistäni. Olen kiitollinen, että saan tehdä työtä, josta pidän. Olen kiitollinen, että olen terve ja pystyn liikkumaan omin avuin. Olen tyytyväinen, että minulla on mahdollisuus suunnitella tulevaisuuttani. Kiitos menneestä, tervetuloa vuosi 2018.Ja kuten huomaatte, sivut ovat tosiaan muuttuneet nimeä myöden. Uusi vuosi, uudet kujeet! Kerron teille tästä paremmin seuraavassa postauksessani. Palataan taas ihan pian, mukavaa viikonloppua! <3

Terkuin, Jenni

2 Comments

  1. Niinu 22.1.2018 at 19:12 - Reply

    Ihana postaus! Ja valtavan sydäntä lämmittävää sun kiitollisuus elämää kohtaan ❤ kiitos tähänastisesta, en malta odottaa mitä kaikkea tämä ja tulevat vuodet tuo ystävyydelle tullessaan!

    • jenni 23.1.2018 at 07:37 - Reply

      Kiitollisena elämä on paljon kallisarvoisempaa ja asioita arvostaa eri tavalla. Niinpä, erityisen ihana vuosi tulossa tästäkin, oot rakas. <3

Leave A Comment