TÄMÄNHETKINEN KOTIMME

2019-02-18T13:53:43+00:00 01.7.2018|6 Comments

Hei te kaikki ihanat siellä! Ja mukavaa heinäkuun ensimmäistä päivää <3 Pahoittelut piiitkästä somehiljaisuudesta. Täällä on tapahtunut kaikenlaista ja rakennusprojekti on lyönyt kapuloita rattaisiin. Lupaprosessi on edelleen kesken. Avaan asiaa tarkemmin hieman myöhemmin, kunnes asiat ovat lopullisesti voiton puolella. Nyt kuitenkin vihdoin kuvia kodistamme. Tämänhetkinen kotimme on 60 neliöinen vuokrakaksio kerrostalossa. Asumme vuokralla siihen asti, kunnes olemme saaneet omakotitalomme valmiiksi.

On haastavaa muuttaa huomattavasti pienempään, koitin jo ennen muuttoa karsia mahdollisimman paljon tavaraa. Mieheni oli muuton kynnyksellä sitä mieltä, että hän jättää suurimman osan tavaroistaan pahvilaatikkoon, ei oikein osannut ajatella tätä ainakaan vielä silloin kotinamme. Onhan se hieman haastavaa, sillä tämä on niin väliaikainen vaihe. Kaikki tavarat tuli kuitenkin purettua ja koitin tehdä tästä niin mukavan kuin mahdollista. Teen kotona töitä ja haluan ympäristön olevan viihtyisä, vaikka väliaikainen koti onkin.

Eteiseen sijoitin ruskean lipaston. Peili avartaa pimeää eteistä ja kestokimppu ilahduttaa pitkään. Ostin mustan käytävämallisen puuvillamaton, joka tuo pehmeyttä eteiseen ja samalla myös suojaa lattiaa.

Eteistä vastapäätä on vaatehuone ja wc. Toisella puolen on keittiö. Keittiöön ostettiin pieni valkoinen pöytä, olemassa olevat tuolit mahtuvat kivasti sen ympärille. Jos kiinnostuit vanhasta ruokapöydästämme, niin hihkaise, se on nimittäin myynnissä! Se ei olisi mahtunut tänne millään ja sen säilytys on hieman haasteellista, siksi joudumme sen myymään.

Säilytystilaa on ihan mukavasti, yllättävän paljon näin pieneksi asunnoksi. Se olikin yksi syy miksi tämän otimme. Täältä löytyy vaatehuone, makuuhuoneesta sekä eteisestä myöskin liukuovikaapistot. Ostin silti lisäksi kepeän vaaterekin, johon saan vaatteitani säilytykseen.

Makkarin vieressä on olkkari, josta pääsee myös kookkaalle, lasitetulle parvekkeelle. Vehreys puskee aivan ihanasti sisätiloihin, ehdottomasti paras asia täällä. Asunto on myös todella valoisa.

Vaikka verhot ovat noin 20 cm liian lyhyet joka huoneessa ja tiskikoneeton elämä alkaa jo nyt tympiä, niin kompaktin kotoisa tunnelma täällä mielestäni silti on. Ja sopu sijaa antaa. Vaikkei tämän projektin aikana taida aina se sopukaan säilyä…

Leppoisaa sunnuntaita <3

Terkuin, Jenni

6 Comments

 1. Jonna 1.7.2018 at 10:40 - Reply

  Kaunista 😍

  • jenni 2.7.2018 at 06:40 - Reply

   Kiitos Jonna <3

 2. JEMPPU:) 1.7.2018 at 12:16 - Reply

  Vau, hyvältä näyttää! Koskahan me päästäis käymään 🙄😅 mä varaan ton eteisen lipaston jos ette ota sitä uuteen kotiin 😉😘

  • jenni 2.7.2018 at 06:41 - Reply

   Kiitos paljon! <3 Joo se on sulle varattu 😉 Tulkaa pian käymään <3

 3. Katja 11.7.2018 at 16:17 - Reply

  Hei pitkästä aikaa 🙂
  Kaunista saat aikaiseksi vaikka asuisitte missä. Harmi että teidän vanha pöytä ei sovi meille (ja asutaan turhan kaukana), se on nimitäin ihana!
  Kovasti tsemppiä lupa-asioiden kanssa, olen sitä mieltä, että asioilla on tapana aina järjestyä 🙂

  • jenni 13.7.2018 at 10:31 - Reply

   Voi kiitos ihana <3 Vaikka ihan kotoisa tämä omastakin mielestä on 🙂 Kiitos paljon, kyllä nyt ollaan voiton puolella! Mutta tossa touko-kesäkuun taitteessa oli kyllä sellainen epätoivo...

Leave A Comment