SISUSTUSKÄRPÄNEN OLKKARISSA

2019-02-18T14:09:42+00:00 13.3.2018|2 Comments

Myllersin ja mylläsin olkkarissa sisustuskärpäsen puremana ja tässä on tulos. Vaihdoin matot päittäin ja siirsin terassin pöydän olkkariin (vanha myynnissä!). Pöydän pinnan öljysin mustalla puuöljyllä, mutta aina ei mene niinkuin Strömsössä ja pinta hylki hionnasta huolimatta öljyä. Pinnasta tuli tummanrusehtava. Toisaalta se tuo kivasti lämpöä sisustukseen ja sointuu erityisen hyvin konjakin värisen lepakkotuolin ja uuden punertavan tyynyn kanssa.

Hankin olkkariin pari uutta tyynynpäällistä. Jotenkin se terrakotan sävy on kutkuttanut takaraivossa ja päätin hankkia sen sävyisen tyynyn. Tai no väri H&M Homen mukaan on koralli, mutta läheltä liippaa kai sekin 😉  Graafinen tyyny on myös uusi ja ryhdittää kokonaisuutta. Myös muita pikku muutoksia on tullut tehtyä olemassa olevien tavaroiden puitteissa.

Mielestäni pienillä jutuilla ja uudistuksilla saa helposti kaivattua piristystä ja muutosta tilaan. Olen ihan fiiliksissä tuosta korallin värisestä tyynystä, se on niin ihana! Iskeekö tuo väri teihin?

Terkuin, Jenni

***

Translate: I did little changes in our living room, what do you like?  I also bought two new pillows from H&M Home. I oiled the table with black wood oil, but somehow the oil doesn’t blot enough. So the table is now dark brown. But actually it looks pretty good with cuero batchair and those new pillows. I love that the little changes can make big transformations. What do you like? 🙂

2 Comments

  1. Katja 17.3.2018 at 17:32 - Reply

    On kyllä ihanan pirtsakka väri 🙂

    • jenni 19.3.2018 at 06:03 - Reply

      Kiitos paljon, kiva kuulla että muutkin tykkäävät 🙂

Leave A Comment