SISUSTA JULISTEILLA X 2

2019-02-18T14:29:44+00:00 06.3.2018|0 Comments

| Kaupallinen yhteistyö: Desenio |

J u l i s t e i l l a sisustaminen on kivaa ja edullista. Niillä saa helposti muutettua fiilistä esimerkiksi sesonkien ja fiiliksen mukaan. Desenion valikoima on todella hyvä ja kattava. Myös heidän ideakuvat ovat äärimmäisen inspiroivia, hullaannun niistä ainakin itse kerta toisensa jälkeen. Siellä on meidän ostajien valinnan vaikeutta helpottamaan tehty erilaisia julistepareja tai ryhmiä, joista on helppo nähdä mitkä toimivat yhdessä.

Seinän sävymuutoksen ja lipaston myötä halusin myös makkariin julisteparin. Halusin jotakin abstraktia ja taidemaista, joka sopii hyvin seinän kanssa.  Winter-juliste on juuri oikeanlainen. Winter julisteen otin koossa 50cm x 70cm. Koko- ja korkeuserot tuovat mielenkiintoa ja 40cm x 50cm juliste sopii tämän pariksi todella hyvin. Siihen valikoitui Dreamer b&w juliste, jossa on naisen kasvot akvarellimaalattuina. Molemmissa on sisäänrakennettu kehyskartonki, joka tuo kuvan kauniisti esille, valkoiset reunat myös raikastavat kokonaisuutta. Perfect match, julisteet sopivat täydellisesti yhteen!

Vaihtelu virkistää ja toiseksi julistepariksi valikoitui Arched corridor-juliste sekä Your mind-juliste. Käytävä herättää minussa suurta mielenkiintoa, se on mystinen ja siinä on intensiivinen tunnelma. Kun kuvaa katselee, tuntuu melkein siltä, kuin olisi itsekin tuolla käytävällä. Välillä havahdun siihen, että vain tuijotan kuvaa. Mieleenpainuvan julisteen pariksi sopii fiilistä rauhoittamaan t e k s t i a i h e i n e n   t a u l u , jossa on äärimmäisen hyvä sanoma.

Ja sokerina pohjalla teille lukijoille alennuskoodi, eli koodilla ”JENNI” saat -25% alennusta kaikista julisteista poislukien handpicked / yhteistyöjulisteet ja kehykset. Koodi on voimassa vain 6-8.3, joten kipin kapin shoppailemaan!

Terkuin, Jenni

***

Translate: My new stunning posters from Desenio. The code “JENNI” gives 25% off posters* between 6th-8th of March. Follow @desenio for more inspiration! C L I C K and shop your new posters today.

*Except for handpicked-/collaboration posters and frames.

Leave A Comment