Seinän sisään liukuvat väliovet

2021-06-14T16:54:07+00:00 10.8.2020|4 Comments

| Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Eclisse.fi kanssa. |

eclisse väliovi

Musta väri on ikään kuin kotimme punainen lanka. Mustia yksityiskohtia on paljon sisustuksessa, myös ikkunan puitteet ja väliovet ovat mustat. Musta väri on moderni, se ryhdittää sisustusta ja antaa sille tietynlaista potkua. Kaikki kotimme väliovet, lasisia lukuunottamatta ovat mustia liukuovia, jotka liukuvat seinän sisään. Seinän sisään liukuva väliovi ei vie tilaa ja onkin siksi oivallinen vaihtoehto tiloihin, jossa on useampi ovi lähekkäin. Niiden pelkistetty muotokieli tuo linjakkuutta ja modernia ilmettä kodin sisustukseen.

eclisse väliovi
eclisse väliovi
musta väliovi

Päädyimme Eclissen Single- oveen, täysin sileällä ovilehdellä. Ilme on moderni ja ajaton ja musta väri sopii saumattomasti kodin joka tilaan. Ovia saa valkoisena ja sävytettynä Symphony ja RAL-värikartan mukaan, viilutettuina sävyissä koivu, tammi, pähkinä, pyökki sekä saarni.

Eclisse liukuovet kestävät testatusti sekä aikaa että käyttöä: Kehyksellä ja heloilla on 12 vuoden takuu. Pyörästö on läpäissyt 30 vuoden käyttöä vastaavan 100 000 käyttökerran kulutustestin.

Eclissen äänieristys on tavanomaisia saranaovia parempi, Rw 22 dB. Eclissen sivustolla on todella kattavat tiedot ovien ominaisuuksista ja eri vaihtoehdoista, myös asiakaspalvelu on ollut ensiluokkaista. Voin lämpimästi suositella. 🙂

Asensimme ovet itse ja mieheni kertoman mukaan asennus oli helppoa, ohjeet olivat selkeät ja esimerkiksi oven runko oli laadukas ja jämäkkä.

kylpyhuone
kylpyhuone
wc
eclisse väliovi
musta väliovi
kodinhoitohuone
eteinen

Parasta seinän sisään liukuvissa ovissa on se, etteivät ne ole ikinä tiellä. Niitä on helppo käyttää ja ne liukuvat hyvin. Ulkonäkö on myös silmää hivelevän kaunis. Musta on ollut myöskin värinä erittäin mieluisa ja se yhdistyy luontevasti talon muihin mustiin elementteihin.

Terkuin, Jenni

4 Comments

 1. Jasmin 10.8.2020 at 12:28 - Reply

  Mitkä asiat toisten blogeissa kiinnittävät huomiosi ja saavat sinut liittymään ehkä jopa lukijaksi?

  ♥ Mukavaa Elokuun alkua !♥

  http://jasukuvaa.blogspot.com/

  • jenni 17.8.2020 at 05:35 - Reply

   Mielenkiintoinen sisältö ja laadukkaat kuvat. 🙂 Mukavaa päivää 🙂

 2. Hanna 18.9.2020 at 08:20 - Reply

  Hei
  Millainen äänieristys liukuovissa on? Onko teidän valitsemaan malliin saatavissa eritasoisia eristyksiä?

  • jenni 18.9.2020 at 08:26 - Reply

   Hei! Tietääkseni ei ole saatavissa ei tasoisia äänieristyksiä. Mutta mielestäni se on oikein hyvä ja kuten tekstiin olen kirjoittanut, se on tavallisia saranaovia parempi. 🙂

Leave A Comment