Ripaus kevättä ja kuulumisia

2021-07-24T10:41:59+00:00 10.2.2020|0 Comments
olohuone

Ulkona sateli viime viikolla lunta, nyt sade on muuttunut vedeksi ja myrskyää. Mieli on silti jo keväässä. Ja olkkari. Eikä ihme – pimeä kausi on tuntunut kestävän ikuisuuden, on ollut pakko kehitellä piristäviä keinoja, jolla tämän ajan yli selviää. 😀 Onneksi kevät on koko ajan lähempänä!

Pari värikästä tyynyä sohvalla ja muhkea kukkakimppu pöydällä, pienet asiat todella piristävät ja tuovat ihanan kevätfiiliksen tänne sisälle. Tuo kuviollinen tyyny on uusi ja ihan mun lemppari! <3

kattaus

kimppuvinkki

Pakko heittää kukkakimppuvinkki tähän väliin! Hain kuukausi sitten kukkakaupasta noita maljakossa olevia vihreitä oksia (kysyin eucalyptuksen oksia, mutta heillä ei ollut niitä, vastaavia tosin, en vaan nyt muista niiden nimeä). Siinä ne edelleen porskuttaa!

Näyttää kivalta ihan pelkästäänkin, mutta niin näppärää nappata kauppareissulta tulppaani- tai ruusukimppu matkaan ja yhdistää oksien kanssa. Lompakkokin kiittää.

Olen vaihtanut tuohon tulppaanit jo kolmeen kertaan. Nuo oksat olivat 1€/kpl ja hyvä määrä tämän kokoiseen maljakkoon on 5-7 kpl.

olohuone

Somekanavissa tulee enemmän kerrottua kuulumisia, jonka vuoksi ajattelin kirjoitella välillä ihan tänne blogiinkin niitä!

Muuton jälkeen iski pienimuotoinen raksaväsymys ja hommat hidastui hetkeksi. Nyt on kuitenkin taas ihan hyvä draivi päällä, viimeistelytyöt ja listoitus on hyvällä mallilla. Mutta jestas sentään kun se onkin hidasta. Mieheni toki on äärimmäisen tarkka, mitta viuhuu tiuhaan tahtiin, jotta kaikki on varmasti viimeisen päälle. Hän jatkoi myös yliopisto-opintojaan nyt, joten ei meillä täällä tylsää ole, lähinnä päin vastoin. 😀

Pikku hiljaa pitäisi siirtyä varaston ja autotallin puolelle hommiin, jossa vallitsee KAAOS. Tuntuu tällä hetkellä mission impossible- projektilta, mutta eiköhän se siitä, jahka alkuun pääsee. 😀 Ensin on tarkoitus saada varasto kuntoon ja asentaa yksi seinä täyteen hyllyjä, josko autotallin kaaosta saisi taltutettua hyllyihin edes osittain.

Pihan ja terassin osilta sormia myös jo syyhyttelee. En malta odottaa ensimmäistä kesää uudessa kodiassa! Varmasti paljon hommaa jää vielä seuraaviinkin kesiin, ihan rahankin vuoksi, mutta pienikin edistyminen on aina eteenpäin.

ruokailutila
olohuone

Meillä oli viikonloppuna häät, häähumua ei voita kyllä mikään. Onneksi on kahdet häät tiedossa vielä tänä vuonna. <3 Paljon kaikkea ihanaa edessä tulevinakin viikonloppuina, mukavaa vastapainoa arjelle. Kiva kun elämä on pikku hiljaa palannut takaisin raiteilleen ja saa tehdä suunnitelmia viikonlopuille. Vaikka hommaa riittää, niin saa tehdä omassa tahdissaan.

Paljon on postauksia tulossa, koskien erityisesti kodin pintamateriaaleja, muutamat listat vielä laitettavana, jonka jälkeen kamera heiluu aktiivisesti ja pääsen vihdoin esittelemään tiloja tarkemmin.

Uusi viikko starttasi minulla vuoden vanhempana. 😉 Toivotan kaikille hyvää ja energistä viikkoa! <3


Terkuin, Jenni

Leave A Comment