PUHTAAT, VALKEAT LAKANAT

2019-02-18T14:26:58+00:00 24.2.2018|2 Comments

| Kaupallinen yhteistyö: Fullmoon |

Puhtaat lakanat ja tieto siitä, että viikonloppu-aamuna saa nukkua pidempään, ah niitä elämän pieniä iloja. Valkoiset lakanat tuovat hotellimaista tuntua ja näyttäähän valkoisilla lakanoilla toteutettu petaus todella raikkaalta ja kutsuvalta.

V a l k o i s e t   l a k a n a t  ovat kampapuuvillaa. Kampapuuvilla on pehmeää ja silkkimäisen sileää. Se on pitkäkuituista puuvillaa ja näin ollen kestävämpää kuin lyhytkuituinen puuvilla. Kampapuuvilla on nukkaantumatonta, se ei kerää pölyä eikä siitä lähde helposti kuitupölyä. Kampapuuvillaiset petivaatteet sopivat siis todella hyvin myös allergisille ja herkkäihoisille. Kampapuuvilla on ohutta, mutta todella kestävä ja miellyttävä materiaali ihoa vasten. Se paranee käytössä ja säilyttää pehmeytensä. Kyseessä on siis laadukas materiaali.

Harmaa aluslakana ja helmalakana ovat myös pehmeää kampapuuvillaa, väri harmaa. Aluslakana on nimeltään Q u i k ’ n   e a s y . Lakanan molemmissa päissä on taskut, joihin patja pujotetaan ja näin ollen se pysyy hyvin paikoillaan. Mieheni on aikamoinen unissaan pyörijä ja lakana on kyllä pysynyt hyvin paikoillaan. H e l m a l a k a n a  on rypytetty, joka tuo petaukseen kaipaamaani runsautta. Helmalakanoita on rypytetyn lisäksi suoria, laskostettuja ja huppuja.

Kyseiset tuotteet ovat F u l l m o o n i s t a, jossa on kattava valikoima laadukkaita vuodevaatteita. Ja mikä parasta – saat lakanat missä tahansa koossa! Tuotteet valmistetaan käsityönä mittatilauksena. Hinnat ovat mielestäni todella kohtuullisia huomioiden sen, että materiaalit ovat laadukkaita ja ompelija valmistaa ne. Suosittelen lämpimästi erityisesti kampapuuvillaisia vuodevaatteita. Minun tekisi koko ajan mieli käyttää vain näitä valkoisia, koska ne tuntuvat niin hyvältä ja mukavalta ihoa vasten.

Loppuun vielä viisi yksinkertaista vinkkiä, joilla huolehdit sänkysi hyvinvoinnista. Patjan käyttöikä maksimoituu sekä oma mukavuus korostuu, kun tiedät, että patja on puhdas ja raikas. Myös nukkumismukavuus kasvaa, kun patjan oikeanlaisesta huollosta on pidetty kiinni.

1. TUULETUS

Tuuleta vuodevaatteita sekä patjoja säännöllisesti, jotta pölypunkkien määrä pysyy mahdollisimman alhaisena. Älä myöskään petaa sänkyäsi heti herättyäsi, vaan anna sängyn tuulettua. Makuuhuone kannattaa tuulettaa samalla.

2. PETIVAATTEIDEN VAIHTO

Vaihda vuodevaatteet säännöllisesti. Optimaalinen vaihtoaika on noin kahden viikon välein.

3. IMUROINTI

Imuroi patja säännöllisin väliajoin, jolloin lika ei pääse tukkimaan kankaiden hengittävyyttä. Helpoin tapa on ajoittaa imurointi petivaatteiden vaihdon yhteyteen.

4. SUOJAUS

Suojaa petauspatjaa patjansuojuksella, joka pidentää käyttäikää ja pitää petauspatjan puhtaampana.

5. PATJAN KÄÄNTÄMINEN

Muista kääntää patjaa säännöllisin väliajoin, jotta se kuormittuu tasaisesti koko käyttöikänsä ajan. Petauspatja tulisi uusia noin viiden vuoden välein. Patja kannattaa uusia, mikäli petauspatjassa ilmenee kuoppia tai se on selkeästi rikki. Myös katkonainen uni tai selkä- ja niskasäryt voivat olla merkkejä huonosta patjasta.

Makkarin uusi, ihana matto saapui pari päivää sitten ja makkarin muutoksesta tulossa paremmin juttua ensi viikolla, pysykää siis kuulolla 😉 Rauhallista lauantai-aamua, viettäkäähän mukava viikonloppu! <3

Terkuin, Jenni

***

Translate: Fresh bedlinen and weekend mornings are so luxurious! Our new white, combed cotton bedlinen are from Fullmoon. They sell high-class bedlinen in any size you want! I give you also five simple tips how to take care of beds comfort.  1. Air out your bedlinen and bedroom regularly. 2. Change your bedlinen regularly every two weeks. 3. Hoover the mattress. 4. Cover the mattress with mattress cover. 5. Turn the mattress over regularly and change it to new one about every five years. Have a lovely weekend!

2 Comments

  1. Marika 15.3.2018 at 09:35 - Reply

    Hei.

    Miten saat noin muhkean petauksen? Voisitko tehdä siitä tarkemman postauksen vaihe vaiheelta? 🙂

    • jenni 15.3.2018 at 09:41 - Reply

      Hei Marika ja kiitos loistavasta ehdotuksesta! Teen ehdottomasti tällaisen postauksen 🙂 Kiitos ideasta!

Leave A Comment