VIIKONLOPPUFIILIS JA PUHDAS KOTI

2019-02-18T14:25:48+00:00 22.2.2018|0 Comments

Se olis huomenna perjantai ja viikon paras päivä! Viikonloppufiilis siis kutkuttelee jo! Mahtavan viikonloppufiiliksen tekee ehdottomasti puhdas koti ja se, että saa sukeltaa puhtaisiin petivaatteisiin. Rakastan siistiä ja puhdasta kotia ja tunnustaudunkin ainakin toisinaan olevani melkoinen siivous- ja järkkäilyfriikki. Täydelliseen viikonloppuun lukeutuu myös hyvä ruoka, tuoreet kukat ja kynttilät. Jos mahdollista, niin pyrin siivoamaan aina torstaisin, jotta viikonloppu saa startata siistissä kodissa!

Kodista tekee kauniin ja houkuttelevan pitkälti jo se, että se on puhdas. Koiraperhe kun olemme, niin pyrin imuroimaan kerran viikossa  ”kunnon” imurilla ja 1-2 kertaa varsi-imurilla. Varsi-imurilla imurointi käy käden käänteessä enkä kyllä pärjäisi ilman sitä! Sillä saa kätevästi imuroitua koiran karvat ja muun irtolian. Ennen imurointia pyyhkäisen pölyt, puhdistan peilit ja siivoan wc:n. Olen kyllä monesti siivouksen yhteydessä myös sellainen, että saatan alkaa vaihtamaan purkkien ja purnukoiden paikkaa ja muuta epäolennaista ja yhtäkkiä siivousaika tuplaantuu. Kohtalotovereita? Höyrymopista olen haaveillut jo iäsyyden, onko kenelläkään teistä kokemusta siitä? Voisin kuvitella, että se olisi unelma koiraperheessä. Kerran kuukaudessa pyrin moppaamaan ja pesemään pesuhuoneen lattian harjalla. Onko teillä jotakin siivoussrutiineita tai hyväksi havaittuja kikkoja?

Vinkki! Saat hyvän tuoksun kotiin, kun imuroit esimerkiksi vaniliinisokeria, kardemummaa tai kahvia imuriin. Tuoksu leijailee imuroinnin yhteydessä ympäri kotia. Tässä on toki omat riskinsä, sillä kerran miehen tullessa kotiin olin tehnyt näin ja pullan tuoksu sai hänet ajattelemaan, että kotona onkin tuoretta pullaa… Noh ehkä tämä ei-niin-jauhopeukalo yllättää miehensä vielä joskus ja imuroinnin lisäksi tekee sitä ihan oikeaakin pullaa.

Ihanaa viikonlopun odotusta kaikille! <3

Terkuin, Jenni

***

Translate: Tomorrow is Friday and it’s the best day of the week. I try to do cleaning every Thursday so weekend can start at clean home. Clean and fresh home, good food, flowers and candles makes my weekend!

Leave A Comment