Peitelevyillä uusi ilme tasoihin

2021-07-24T10:35:10+00:00 06.4.2020|3 Comments

| Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Doorie.fi kanssa.|

doorie peitelevyt

Meidän kodin sisustuksen kulmakivinä ovat maanläheiset sävyt. Olen käyttänyt aika paljonkin eri sävyjä, mutta kun kaikki sopivat hyvin yhteen, kokonaisuus ei ole liian sekava. Valkoisten tasojen sijaan halusin jotain uniikimpaa kotimme eteis- ja oleskelutiloihin.


mikä doorie?

Doorie tarjoaa Ikean Bestå -, Metod- ja Pax runkoihin sopivia, kotimaisia peitelevyjä sekä ovia. Uusia värimalleja tulee valikoimaan säännöllisesti ja uutuussävyt ovatkin toinen toistaan herkullisempia. Myös vedin- ja nuppivaihtoehtoja on useita. Ostopäätöksen helpottamiseksi Dooriesta voi tilata mallipaloja, jotta sävyn näkee heti oikeassa tilassa. Kaiken kaikkiaan oiva konsepti, jonka avulla melkein joka kodista löytyvään tasoon saa tuotua uniikkia ja persoonallista ilmettä!


eteinen
eteinen

Törmäsin Doorien verkkokauppaan raksa-aikana ja vakuutuin siitä, että sieltä löytyy täydellinen ratkaisu myös meidän kotiin. Ja niin löytyikin! Painiskelin kahden sävyn välillä. Muta vai savi? Savi eli Clay voitti. Sen hennon vihertävä sävy meni todella kivasti yhteen sekä hirsiseinän että Siparilan koivuisen Koo-paneelin kanssa. Värissä on sitä jotakin, jota aina sisustukseen kaipaan, mutta sävy ei ole kuitenkaan liian yliampuva. Sävyn kanssa sopii hyvin yhteen rottinki ja ruskean eri sävyt. Myös terrakotta tuo vihreän parhaat puolet esiin.

Clay väri poistui valitettavasti juuri mallistosta, mutta uusi väri Garden vastaa lähes samaa sävyä.

eteinen
olohuone
olohuone
olohuone

Kiiltävä messinki on tuttu näky meidän keittiön nupeista ja vetimistä, halusin toistaa samaa myös muissa tiloissa. Molemmista tasoista löytyy messinkiset lankavetimet, koossa 12,5 cm.

Pidän siitä, että tasot ovat yhtenäiset. Eteisestä aukeaa suuri avoin tila, jonka vuoksi myös yhtenäiset elementit ovat tärkeitä.

Oletko sinä tutustunut jo Doorien konseptiin ja valikoimaan?

Terkuin, Jenni

3 Comments

 1. Kt 12.4.2020 at 06:51 - Reply

  Teidän sohvat näyttää jämäkiltä mutta rennoikta, mikö sohva on kyseessä? Hieno nähdä kuviasi, ihailen etenkin värien käyttöäsi.

  • jenni 13.4.2020 at 08:44 - Reply

   Kiitos paljon ihanasta kommentistasi. <3 Sohvat ovat Veke.fi Classic sohvat. Kangas on omavalintainen. Sohva on samalla mukava, mutta ryhdikäs, voin suositella!

 2. Kt 16.4.2020 at 04:58 - Reply

  Kiva kuulla, täytyypä katsoa heidän sohvat.

Leave A Comment