PÅSTER – KAUPUNKIJULISTEET

2019-09-07T11:16:00+00:00 14.10.2017|0 Comments

| Kaupallinen yhteistyö: Påster |

Eihän Tampesterin muija oo muija eikä mikään, jos hänellä ei oo Tampereen katuja seinillä. Kyseinen juliste on Påster-nimisestä verkkokaupasta, josta saa julisteita myös muiden kaupunkien kaduin ja kuvin kuten mm. Helsingin, Oulun ja Turun.

”Påster on turkulaisen Krister Ehrlundin perustama design julisteisiin erikoistunut yritys. Minimalistinen tyyli ja ensiluokkaiset materiaalit ovat Påsterin tunnusmerkkejä. Jokainen juliste on Kristerin oman ainutlaatuisen luovan prosessin tulos, joka voi kestää muutamasta tunnista useaan viikkoon. Minimalistinen ja viimeistelty tyyli takaa ajattoman julisteen, joka varmasti kestää jopa sukupolvelta toiselle. Inspiraatiota Krister hakee kauniista kotikaupungistaan Turusta ja sen saaristosta.”

Juliste on kaunis ja graafinen ja tuo skrappia ilmettä sisustukseen. Se on ajaton tyyliltään ja sopii mielestäni miltei mihin tahansa sisustukseen. Kaikki julisteet painetaan laadukkaalle, mattapintaiselle julistepaperille.

Tampereaiheisia julisteita on erilaisia ja sain ne kaikki itselleni sekä tämän myös valkoisena. Vaihtelu kun tuppaa virkistämään aika useinkin täällä päässä, joten tulette varmasti ajan saatossa näkemään myös muita julisteita. 🙂 Niistä saisi kenties kivan kollaasinkin joskus tehtyä, pitääpä laittaa korvan taakse.

Taas on tullut aika kaivaa talja kaapista ja laittaa hieman tummempaa tekstiiliä. Sininen tyyny on itse asiassa itse värjätty, palaan siihen aiheeseen myöhemmin. Valkoisia pöytäkynttilöitä ja tuikkuja jäi häistä vino pino, mutta sehän ei tätä tunnelmoijaa haittaa. 🙂

Tsekkaa Pästerin valikoima, löytyykö kenties oman kaupunkisi kadut tai merkittävät rakennukset Påsterin valikoimasta. Sinne pääset TÄSTÄ.

Me ollaan tekemässä lähtöä siskoni ja hänen miehensä luokse. Lahdessa on muuten ihan btw maailman paras sushimesta, Domino. Suosittelen lähtemään käymään vaikka pidemmältäkin. Mukavaa viikonloppua teille kaikille, tehkää jotain kivaa tänään. <3

Leave A Comment