OLKKARIN JOULUTUNNELMA

2019-10-31T07:26:34+00:00 12.12.2017|6 Comments

Tunnelmakuvia on tullut otettua erityisen paljon tänän vuonna ja instagram-tilikin on täyttynyt hämyisistä tunnelmakuvista. Nyt kuitenkin enemmänkin yleiskuvia siitä, miltä joulu näyttää tänä vuonna meidän olkkarissa.

Aika simppelillä joulusisustuksella mennään tänä vuonna. Järjestys vaihtui hetkeksi, jotta sain joulukuusen mahtumaan olohuoneeseen. Tuttuun järkkään palataan taas tammikuussa. Meille on tullut uusi asukas, kuten olette jo joistakin kuvista varmaan huomanneet. Cuero Pampa Mariposa lepakkotuoli, väri Polo. Olen niin rakastunut tuoliin ja se tuo todella kivaa kontrastia muutoin aika harmaa-sinisävyiseen sisustukseemme. Tuolista on toisinaan kinaa, kun haluamme mieheni kanssa molemmat istua siinä. Ja on siihen tullut kerran nukahdettua päivänokosillekin, joten ajaa hyvin sitäkin virkaa. Mutta voisin tehdä tuolista ihan omankin postauksen jossakin kohtaa! Instagramiin jo päivitinkin tämän kuvan jokunen päivä sitten. Se tunne kun löytää uuden tuolin väriin sopivat joulupallot #turhamaisuus. Mutta tosiaankin niitä elämän pieniä iloja ja kivaltahan tuo näyttää, hih. Pallot löytyivät Clasulta ja niissä oli tosiaan eri metallin sävyjä sekä mustia palloja niin kiiltävänä kuin mattana. 54kpl palloja maksoi vain kympin, joten varsin edukkaat pallot.

Sohvatyynyt on yleensä sikin sokin sohvalla, joten asettelun sijaan annoin niiden olla niin, miten ne yleensäkin täällä kotona on.

Tällaisella tunnelmalla mennään tänä vuonna. Melko simppeliä, mutta se tuntuu hyvältä juuri nyt. Saa nähdä miltä ensi vuosi näyttää, on tupannut joka joulu mieltymykset olemaan vähän erilaiset. Mutta nyt nautitaan tästä. 🙂

6 Comments

 1. Sari 12.12.2017 at 11:43 - Reply

  Lepakkotuoli wau! Sopii hyvin ja pallot tosiaan piste ii:n päälle 🙂
  Mistä toi sininen matto on?

 2. Niinu 12.12.2017 at 12:33 - Reply

  Onpas todella tyylikäs joulusisustus! Joskus less is more. Itse olen jumittunut joulun suhteen punaiseen väriin, mutta tässä on hyvä esimerkki, että muitakin vaihtoehtoja on. ?

  • jenni 14.12.2017 at 10:20 - Reply

   Joo näinpä 🙂 Meillä oli viime vuonna punaista ja kyllä se punainen on ihana ja ehkä vielä enemmän tuo sitä ihanaa joulun tunnelmaa! Ehkä täälläkin ensi vuonna taas punaisen vuoro 😉

 3. katja 16.12.2017 at 18:35 - Reply

  Taas pitkästä aikaa tulin piipahtamaan 🙂 Joulukiireet vieny mennessään.
  Kotisi näyttää kauniilta niinkuin aina.
  Itse tosin vierastan tuota lepakkotuolin (konjakin??) väriä oikeastaan kaikessa, mutta hyvin sopii sinun sisustukseen! Olenkin liian tapoihini kangistunut, miksei sitä joskus osaisi repäistä kunnolla, ettei aina sitä tylsää valkoista?? Sitäpä miehenikin aina ihmettelee..

  PS.
  Piti muuten hakea havukranssi yläkerran varastosta ja tehdä siihen kynttiläasetelma, kiitos vinkistä 😀

  • jenni 19.12.2017 at 08:52 - Reply

   Ihanaa Katja että tulit jälleen piipahtamaan! <3 Kiitos kovasti kehuista 🙂 Tuttu ja turvallinen näyttää aina hyvältä, ehkä se on syy. Toki jos joskus tekee jonkun rohkean valinnan niin se voi yllättää positiivisesti. Ja useimmitem tuootteilla on vaihto- ja palautusoikeus, eli hetken aikaa kun mätsäilee kotona, niin varmasti huomaa, toimiiko se vai ei. Eikä valkoisessakaan ole mitään vikaa, jos se tuntuu omalta 🙂 Minulla on aina pakonomainen tarve kokeilla vähän kaikenlaista, välillä se on kiva ominaisuus ja välillä taas ei 😀 Mahtavaa, että sait havukranssista idean! 🙂

Leave A Comment