ODOTTAVAN AIKA ON PITKÄ

2019-02-18T13:47:54+00:00 22.7.2018|2 Comments

Lupasin teille taannoin, että postaustahti jatkunee taas säännöllisesti normaaliin tapaan. Anteeksi kun näin ei olekaan lupauksestani huolimatta käynyt. Täällä odotellaan rakennuslupaa edelleen ja nyt lomien takia siellä on viivettä. Luultiin, että ensi viikolla saisi lyödä jo lapion maahan. Odottavan aika on pitkä ja syksy häämöttelee jo, ainakin oman mieleni sopukoissa.

On tässä kuitenkin koitettu jollakin tavoin nauttia poikkeuksellisen helteisestä kesästä. Ollaan uitu poikkeuksellisen paljon, grillattu, mökkeilty, vietetty aikaa ystävien kanssa. Mieheni ja myös siskoni valmistui alkukesästä, joten kyllä täällä on ollut aihetta juhlaankin. Mielellään olisi raksalla tämän kesän viettänyt, niinkuin alun perin suunniteltiin. Mies on kyllä ollut ajatuksissaan raksalla jo kuukausien ajan ja alkaa itsellänikin tämä pysytään nyt vaan positiivisena-mood hiljaa hiipua. Mutta, harvoinhan ne asiat menee ihan niin kuin on ajatellut. Turhauttavinta on, kun tilanne on tällainen meistä riippumattomista syistä ja pitää vaan odottaa.

Kesälomat olemme molemmat ajoittaneet elo-syyskuulle, nyt kun tämä prosessi on siirtynyt näin paljon eteenpäin. En enää lupaile säännöllistä postaustahtia, sen sijaan lupaan kirjoittaa sitten, kun rakennuslupa on vihdoin ja viimein tullut. Sen jälkeen päästään konkreettisesti työn touhuun ja suunnitelmiakin on mukavampi esitellä, kun kaikki on 100% varmaa. Aurinkoista sunnuntai-iltaa, kuulemisiin <3

Terkuin, Jenni

2 Comments

  1. Katja 22.7.2018 at 18:27 - Reply

    Tsemppiä ihana <3 Joskus sitä pientä ihmistä koetellaan, yritäkää pitää pää pystyssä!!

    • jenni 24.7.2018 at 09:36 - Reply

      Kiitos paljon Katja! <3

Leave A Comment