MITÄ MAKKARISSA TAPAHTUI?

2019-02-18T14:28:29+00:00 01.3.2018|4 Comments

| Kaupallinen yhteistyö: Matto.fi |

Makuuhuone on kokenut pienimuotoisen face liftin. Syytän tästä orastavaa kevään tuloa ja hetken mielijohdetta.Seinässä oli ennen maalia pienikuvioinen tapetti. Halusin saada tilalle maalatun seinän, jotta väriä on tarpeen tullen helppo muuttaa. Tapetin poisto on kyllä aina oma projektinsa… Tapetin poiston jälkeen pakkeloin kolot ja hioin seinän. Tämän jälkeen pohjamaalasin seinän todella peittävällä Pro 3 pohjamaalilla. Pintamaalina on täyshimmeä Silk sisustusmaali, sävykoodi S 2030-G.

Myin vanhat yöpöydät pois ja hankin tilalle vanhan (50?) luvulta olevan lipaston. Lipastossa oli tummanruskea, paksu lakkakerros päällä. Tyhjensin kylppärin ja hioin lipastoa raivolla kera hiomakoneen, kunnes koko kylppäri oli harmaan pölykerroksen peittämänä. Tulipa tehtyä kunnon kylppärisiivous samalla, heh. Aika mieleiseksi sain pinnan, mutta varmasti kesällä vielä hion hieman lisää, kun hommaa voi tehdä ulkosalla. Vielä on myös hakusessa the vetimet. Hiljaa hyvä tulee.

Bongasin Simplified Living blogin Jennalta aivan mahtavan idean käyttää tuplaleveää peittoa päiväpeittona. Halusin runsaan, kutsuvan ja todella muhkean petauksen ja mielestäni se onnistui todella kivasti. Pussilakanaa on helppo vaihtaa, jos haluaa makkarin uutta ilmettä ja välillä tämän voi laittaa oikeankin päiväpeiton alle, riippuen millaisen petauksen haluaa tehdä. Kiitos Jennalle vielä mahtavasta ideasta.

Halusin myös rauhallisemman maton makkariin, sillä mielestäni vihreä seinä toimii nyt huoneen tehosteena ja muut elementit saavat olla rauhallisempia. S i s a l m a t t o  H a b a n n a  tuo huoneeseen ihanaa pehmeyttä. Kantatut reunat viimeistelevät maton ilmeen. Matossa on ajaton kuviointi, se tekee mattoon sitä jotakin ollen kuitenkin rauhallinen, aikaa ja katseita kestävä matto. Matto on M a t t o . f i : n valikoimasta. Valikoimasta löydät lukuisia eri tyylisiä mattoja, mm. näitä sisalmattoja itsessään oli jo paljon erilaisia, valinnan vaikeus iski tämänkin kanssa! Verkkokaupan lisäksi Matto.fi:llä on myymälät Salossa ja Vantaalla. Mattoja saa omien mittojen mukaan, mikä mahdollistaa juuri oikean kokoisen maton haluttuun tilaa. Tämän koko on runsaat 2m x 3m. Makkarissa on mielestäni nyt todella paljon ihania sävyjä ja yksityiskohtia, mutta kaikki on silti kivasti harmoniassa.

Katossa on syntymäpäivälahja minulta minulle 😉 Kerron siitä tarkemmin myöhemmin, alkaa tämä teksti hipomaan jo maratonin mittaa.

Onko teillä jo viikonloppusuunnitelmia? Me ostimme iskälle isänpäivälahjaksi liput kiekkopeliin kera vävyjen, ja sitä ennen tietty kupujen ravitseminen pizzalla. Tosin näillä näkymin pizzaperjantai taitaa vaihtuakin hamppareihin. Ihanaa perheen keskeistä aikaa! Kivaa viikonlopun odotusta!

Terkuin, Jenni

***

Translate: Our new bedroom. <3

4 Comments

 1. Jenna 6.3.2018 at 12:08 - Reply

  En löydä sanoja kuvaamaan, miten upea ja inspiroiva lopputulos makkarinne uudistus onkaan! Osaat yhdistellä aivan täydellisesti värejä ja eri tyylejä toisiinsa. Ja miten mukavaa, että olen voinut omalta pieneltä osaltani tuoda inspiraatiota teille! Mietin vain miksei oma petaukseni ole yhtä vetoava! 😄

  Mukavaa loppuviikkoa sinne! Teidän makkarissa kelpaa köllötellä! 💛

  • jenni 7.3.2018 at 07:49 - Reply

   Kiitos Jenna aivan mielettömän ihanasta kommentista! <3 Tulin niin hyvälle mielelle tuosta kommentista ja kehuistasi! KIITOS <3 Sinun petauksesi oli äärimmäisen houkutteleva kaikin puolin 🙂 Kiitos vielä inspiraatiosta! <3

 2. Katja 7.3.2018 at 16:27 - Reply

  Aww, tuo lipasto on lumoava, i`m in love..
  Teillä on niin kaunista,, vaihdetaanko koteja 😉

  • jenni 8.3.2018 at 05:34 - Reply

   Voi kiitos paljon Katja kauniista sanoista 🙂 <3

Leave A Comment