Märkätilojen suunnitelmia

2021-10-19T13:55:28+00:00 15.4.2018|0 Comments

Pääkylpyhuoneeseen luksusta tuo molemmille omat altaat, seinäkiinnitteiset hanat (ihana myös siivouksen kannalta!), lasipinnat, sadesuihkut ja pieni pukeutumistila. Myös yllä olevan kuvan kaltainen kylpyamme on haaveissa. Ihastuimme molemmat viime vuoden asuntomessujen Talo Waveen, jossa oli käytetty ihania sävyjä ja materiaaleja. Myös kylpyhuone ja sauna olivat todella upeat. Postaukseen en saanut kohteesta kuvaa, sillä se oli niin pienitiedostoinen että meni tosi rakeiseksi (löytyy kyllä Pinterest-kansiostani). Erityisen ihana Waven kylppärissä oli allastaso, puinen tasomateriaali kiersi koko allaskaapiston ja keskellä oli valkoiset laatikot. Soikea malja-allas toimi myös kokonaisuudessa todella hyvin. Alla olevassa kuvassa havainnoituna  tämä idea, paitsi puutason päällä olisi suoraan malja-altaat. Myös yksinkertaiset riippuvalaisimet ovat kaunis yksityiskohta kokonaisuudessa.

Materiaaleista en osaa vielä sen tarkemmin sanoa, mutta varmaankin harmaata, kookasta laattaa. Olen nähnyt kokonaisuuksia, joissa on sekä lattialla että seinillä sama laatta ja se on ajattoman kaunis vaihtoehto.

Pienemmän wc:n suhteen on selkeämmät sävelet. Yllä oleva ideakuva toimii inspiraation lähteenä, haluan marokkolaiskuvioisen laatan lattiaan, allastasosta tulee samanlainen kuin isoon kylpyhuoneeseen. Tason yläpuolelle tulee pyöreä peili ja roikkuvat valaisimet peilin molemmin puolin. Saunan suhteen ei ole vielä sen tarkempia suunnitelmia. Yllä olevissa kuvissa on kauniit ja pehmeät sävyt. Hirsipaneeli on kahdella seinällä, joten varmati myös yhdelle seinälle tulee hirsipaneeli, jotta ilme on yhtenäinen. Kattoon tulee mahdollisesti sormipaneeli.

Seuraavaksi pureudutaan olkkarin suunnitelmiin. Mukavaa, uutta viikkoa kaikille! <3

Terkuin, Jenni

| Ideakuvat: Pinterest |

Leave A Comment