Makuuhuoneen suunnitelmia

2021-10-19T14:02:24+00:00 22.4.2018|0 Comments

Heh, tuntuu että toistan itseäni kun sanon taas, että pää lyö tyhjää 😀 Paljon on selkeitä suunnitelmia ja visioita, mutta makkari on yksi olkkarin lisäksi, jonka kanssa on vielä paljon suunniteltavaa. Lähinnä materiaalien ja sävyjen suhteen. Välillä haluan makkarista tumman ja tunnelmallisen, toisinaan melko vaalean. Tämän kanssa kamppailemaan varmasti oman aikani.

 Makuuhuoneeseen en juurikaan halua mitään ylimääräistä, sänky päädyllä, yöpöydät, penkki sängyn päätyyn, kookas matto ja valaisimet riittävät. Harmonia ja seesteisyys muhkeilla, pehmeillä tekstiileillä varustettuna ovat asioita, joita haluan makkarissa korostaa.

Makuuhuoneen yhteyteen tulee vaatehuone. Vaatehuoneeseen ajattelin epäsuoraa valaistusta ja kattokruunua, niin kuin tuossa yllä olevassa kuvassakin on toteutettu. Lattia voisi olla marmorikuvioista laattaa. Näillä elementeillä saisi vaatehuoneeseen ylellisyyttä. Vaatesäilytyksemme tulee pääsääntöisesti pitkälle takaseinälle ja vastapäätä tulee näillä näkymin vaan kookas peili. Liukuoviksi vaatehuoneen ja makuuhuoneen välille ajattelin samaa tyyliä, kuin mitä työhuoneeseen on tulossa. Työhuoneesta on tulossa ensi kerralla postaus.

Meillä alkaa tänään muuttorumba, saamme vuokrakodin avaimet ja viemme ekan erän tavaraa. Perjantaina meillä on kunnon muuttoauto käytössä ja viemne huonekalut ja muut loput tavarat. Tsemppiä muillekin maanantaihin!

Terkuin, Jenni

| Ideakuvat: Pinterest |

Leave A Comment