MAKUUHUONEEN KATSEENVANGITSIJA

2019-02-18T14:08:53+00:00 15.3.2018|3 Comments

| Kaupallinen yhteistyö: Sessak |

Päätin hemmotella itseäni ja ostin itselleni viime kuussa syntymäpäivälahjaksi, haavetuotteita kollaasistakin tutun By Rydénsin R a n d o m – kattokruunun. Haavetuotteita kollaasin pääset kurkkaamaan oheisesta kohdasta, klik.

Kattokruunu on moderni ja nykyaikainen, pidän valaisimen muotoilusta todella paljon. Valaisimen väri on messinki ja sitä on saatavilla myös mustana, kuparin ja kromin sävyisenä. Pitkään mietin sävyä, erityisesti kuparin ja messingin välillä, sillä halusin metallin tuovan lämpöä sisustukseen.

Polttimot ovat SuperLED:ltä, josta kerroinkin teille viime syksynä valaistuksen päivitys-postauksessa. (klik). Vanhasta valaisimesta siirtyi polttimot tähän uuteen valaisimeen, eli kyse on 4000K polttimoista. Valaisimessa on sekä pieni- että isokantaisia, joten valitsin uudet isokantaiset tietenkin samoilla teho- ja sävyarvoilla. Usein valaisinta on tavattu nähdä pyöreillä polttimoilla, mutta ainakin tällä hetkellä mennään olemassa olevilla.Iskeekö teihin tällaiset modernimmat kattokruunut? 🙂

Terkuin, Jenni

***

Translate: Our new modern chandelier from S e s s a  k . It’s By Rydens and called Random. Color is brass, I think it brings warm and beautiful shine in here. Other colour choises are black, copper and crome. Design is also very nice and streamlined, I love it. Do you like modern chandeliers? 🙂

3 Comments

 1. Ilona 22.3.2018 at 16:41 - Reply

  Heippa,
  Mahtava blogi ja niin kivoja ja inspiroivia postauksia!! 👌🏻☺️
  Aiemmin olen ajatellut, että kattokruunun tulee olla perinteisempi tyyliltään, mutta nyt kieltämättä ihastuin tähän ! Täytyy laittaa mietintämyssyyn.
  Sängynpääty pisti silmään, joten mistä se mahtaa olla? 😊
  Aurinkoista kevään odotusta!

  • jenni 23.3.2018 at 08:10 - Reply

   Heippa Ilona ja kiitos tuhannesti ihanasta ja piristävästä kommentistasi <3 Todella kiva kuulla kehuja ja että postaukset inspiroivat 🙂 Kattokruunu on kivan erilainen ja tyyliltään modernimpi!

   Sängynpääty on tehty itse 🙂 Linkkaan sinulle tuohon seuraavaan kommenttiin postauksen siitä 🙂 Mukavaa kevään odotusta myös sinulle!

  • jenni 23.3.2018 at 08:12 - Reply

   Tässä postaus sängynpäätyyn 🙂 https://www.jhdesign.fi/diy-sangynpaaty-2/

Leave A Comment