MAGIC HOME SEDEF MATTO

2019-02-18T14:19:04+00:00 06.2.2018|2 Comments

Matosta on tullut jonkun verran kyselyitä ja minulla on ollut tarkoitus tehdä siitä oma postauksena. Kyseessä on siis valikoimamme M a g i c  H o m e   S e d e f – m a t t o , väri on sininen. Matto sopii hyvin allergikoille, lapsiperheisiin sekä myös lemmikkieläinperheisiin. Easy Clean teknologia tekee matosta likaa hylkivän, jolloin esimerkiksi nestetahrat voidaan puhdistaa pelkkää vettä ja puhdasta pyyhettä käyttäen. Matto on kevyt, mutta pysyy silti hyvin paikoillaan liukuestepohjauksen ansiosta.

Maton pohja soveltuu käytettäväksi lattialämmityksen yhteydessä eikä se jätä jälkiä lattiaan. Matto on vesipestävä, likaa hylkivä ja pölyämätön. Materiaalina 41% akryyliä, 29 % puuvillaa, 23% polyesteriä, 7% viskoosia.

Koiraperheessä olen koittanut kiinnittää maton valintaan erityisen paljon huomiota, erityisesti olohuoneessa, sillä siellä he pääsääntöisesti temmeltävät, syövät luita yms. Sen tulisi olla:

 • Helppohoitoinen
 • Kevyt
 • Sileä
 • Paikallaan pysyvä
 • Väriltään sellainen, jossa lika ei heti näy
 • Mahdollisuus pestä itse

Sileä matto on helppo puhdistaa ja imuroida eikä niihin keräänny lika tai liiemmin karvakaan. Kuvioidussa, harmaasinisävyisessä matossa likakaan ei heti näy. Matot pesen mahdollisuuksien mukaan itse. Matto pysyy myös ihan hyvin paikoillaan, mutta jos siinä paljon ollaan ja liikutaan, niin jonkun verran se liikkuu pois paikoiltaan. Tykkään myös sileiden mattojen kepeästä ulkonäöstä, paksut nukkamatot ovat omaan silmääni raskaita ja tunkkaisia.

Siirsin ruokapöydän alle Askon Polar-maton ja se on ollut myös todella helppohoitoinen. Siinä on paksu liukuestepohja, joten se pysyy paikallaan, vaikka tulisi maanjäristys.

Tähän Magic Home-mattosarjaan kuuluu useita erilaisia mattoja, jos haluat tsekata valikoiman, niin paina t ä s t ä . Sinisestä väristä on tullut kyllä ihan yksi pysyvistä lemppareista.

Millaisia kriteerejä sinulla on maton valinnan suhteen? 🙂

Terkuin, Jenni

***

Translate: This is our new, bluecoloured rug called Magic Home Sedef. Easy clean technology makes it reject dirt, so stains can be cleaned only with water and clean towel. Rug is dustfree and it also repels dogs fur. Rug is sleek, thin and easy to clean. Love it.

2 Comments

 1. Pamela 14.4.2019 at 06:05 - Reply

  Oletko edelleen tyytyväinen tuohon Magic Homen mattoon? Meillä on iso koira ja mietin tuota maton paikoillaan pysyvyyttä. Kiitti!

  • jenni 23.4.2019 at 06:08 - Reply

   Hei Pamela ja pahoittelut, kun vastaus on viivästynyt. Raksan tiimellyksessä blogi on jäänyt vähälle huomiolle. Tuleeko maton päälle sohvapöytää yms mikä kuitenkin pitäisi mattoa myös vielä paremmin paikoillaan? Mielestäni se pysyi hyvin lattiassa, vaikka onkin ohut matto. Ja ollut helppo pitää puhtaana 🙂

Leave A Comment