Lasiseinillä ylellisyyttä kotiin

2021-07-24T10:24:54+00:00 04.5.2020|2 Comments

| Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Hietakari.fi kanssa. |

lasiseinä

Taidan toistaa taas itseäni tämän lauseen sanoessani, mutta tässä on jälleen yksi pitkäaikainen haave, joka toteutui. Lasiseinäke. <3 Tämä on mielettömän kaunis ja tilaa avartava ratkaisu. Tila olisi tuosta kohtaa melko käytävämäinen ja pimeähkö. Pidän myös siitä, että etupihalta näkee tämän ratkaisun myötä työhuoneen kautta läpi talon, järvimaisemaan asti.

Hietakarin valikoimassa on toinen toistaan tyylikkäämpiä vaihtoehtoja niin tilanjakajiksi, lasiseinäkkeisiin sekä suihkuseiniin- ja nurkkauksiin.

lasiovet
lasiovi
mustakehyksinen lasiovi

Työhuoneeseen valikoitui Bläk 725 Tokyo malli, jossa on sivuikkunat oven molemmin puolin sekä yläikkuna. Ovi aukeaa sisälle päin, joka kannattaa ottaa huomioon valintaa tehdessä.

Ovi yhdistyy kivasti myös kotimme muihin mustiin välioviin. Työhuoneesta käsin työskennellessä on kiva nähdä kodin muihin tiloihin. Työhuone on vain 7m2, joten lasinen tilanjakaja avartaa tilaa. Epäsuoraa valoa antavat seinävalaisimet sekä led-nauha katon rajassa korostavat ovea entisestään ja tuovat sen kauniisti esille.

Työhuoneessa on seinän levyinen liukuovikaapisto kehysovilla sekä sähköinen työpöytä. Juuri muuta tilaan ei mahtuisikaan, mutta siinä on kaikki tarpeellinen. Tilan sisustus on vielä hieman kesken. Työpöydän yläpuolelle, sivuun saisi sijoitettua roikkuvan kattovalaisimen ja seinille voisi sijoittaa kenties jonkun taulun tai hyllyn.

sauna
sauna

Valitsimme Hietakarin valikoimasta lasit myös kylpyhuoneeseen. Mustaa löytyy kylpyhuoneessa olevista ovista ja ikkunankarmista, joten oli luontevaa tuoda mustaa kehyksien muodossa myös tähän tilaan. Valitsimme Vetro 651 mallin, jossa on ikkunat oven molemmin puolin sekä oven yläpuolella pieni ikkuna. Lasit tehdään omien mittojen mukaan. Mustan kehysvärin lisäksi on valittavana messinki sekä kromattu. Myös oven vetimeksi on eri vaihtoehtoja,

lasiseinä saunassa

Asensimme tämän sekä työhuoneen lasiseinän itse ja se oli melko helppoa, joskin aikaa vievää. Ohjeet olivat selkeät, joka aina helpottaa asennusta huomattavasti. Hietakarin kautta saa toki myös asennuspalvelua.

Olen näihin äärimmäisen tyytyväinen. Nämä tuovat mielestäni ylellistä ilmettä sisustukseen. Satsauksen väärti, näitä kelpaa ihastella vuodesta toiseen. Mitä pidät lopputuloksista? 🙂

Terkuin, Jenni

2 Comments

  1. Jonna 4.5.2020 at 18:27 - Reply

    Onhan noi nyt kertakaikkisen upeat! 😍

    • jenni 5.5.2020 at 08:22 - Reply

      Kiitos paljon Jonna. <3

Leave A Comment