Lasiovet mustilla kehyksillä

2021-07-24T10:37:09+00:00 30.3.2020|14 Comments

| Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Mirrorline.fi kanssa. |

lasiovet

Pitkäaikainen haaveeni toteutui, nimittäin lasiovet mustilla kehyksillä. Olin haaveillut näistä iäisyyden ja voin todeta, että haave oli toteuttamisen arvoinen! Olin erittäin innostunut, kun Mirror Line ehdotti yhteistyötä kanssani rakennusprojektin aikana.

lasiovet
lasiliukuovi

lasiovet

Liukuovet ja lasiseinät tilataan omien mittojen mukaan ja näitä on saatavilla niin ylä- kuin alakantoisina. Ovet voidaan kiinnittää joko seinän sisään liukumaan tai seinän viertä pitkin ulkopuolella. Ammattitaitoiset myyjät osaavat auttaa tämän asian kanssa, jos sen valinta tuottaa itselle päänvaivaa. Me valittiin yläkantoiset, jotka liukuvat seinän sisään. Oven koko on 800 x 2500.

liukuovi
liukuovi mirrorline

Asennuksessa oli omat haasteensa ja jos haluaa päästä helpommalla, kannattaa valita seinän päällä kulkeva vaihtoehto. Meillä ovi liukuu seinän sisään ja tämä on mielestäni viimeistellympi vaihtoehto ja mahdollistaa sen, että seinälle voi laittaa esimerkiksi peilin tai naulakon. Seinärakenne kasvoi tällä tavoin aika paksuksi, onneksi meillä oli makuuhuoneessa hyvn tilaa, joka mahdollisti tämän rakenteen.

walk in closet

walk in closet

Makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone, joka oli myös yksi pitkäaikaisin haaveeni. Pitkälle seinälle saatiin mieletön määrä säilytystilaa kalustekokonaisuuden myötä. Kalustekokonaisuus on viimeistelty ja sen näkyminen lasiovien takaa ei haittaa – kunhan pitää sen siistinä. 😉 Mirror Linelta saa walk in- kalustekokonaisuuksia omien mittojen mukaan. Lisävarusteena on erilaisia laatikoita, koreja, telineitä, tankoja, valaisimia ja muita tarvikkeita, jotka mahdollistavat toimivan kokonaisuuden. He myös auttavat tarvittaessa kokonaisuuden suunnittelussa.

Meille tullut kalustekokonaisuus on minun suunnittelemani ja pyrin huomioimaan monipuolisen säilytystarpeen; Miehen housuille teline, pitkille mekoille tilaa, kenkien säilytystä, riittävästi tankotilaa sekä laatikoita alusvaatteille, urheiluvaatteille, koruille ja muille asusteille. Esittelen vaatehuoneen säilytysratkaisuja vielä tarkemmin hieman myöhemmin.

walk in closet
vaatehuone
vaatesäilytys

Lattian marmorikuvioitu laatta tuo tilaan ylellisyyttä messinkisen kattokruunun kanssa. Terrakottan värinen rahi on pirteä yksityiskohta.

makuuhuone

Mitä mieltä olet lopputuloksesta? 🙂

Terkuin, Jenni

14 Comments

 1. Mikko Naugrén 30.3.2020 at 08:31 - Reply

  WOW, Todella hieno! Kalanruotoseinää ei ole aiemmin tullut vielä vastaan. Lattiassa kylläkin 🙂 Hyviä kokonaisuuksia ja kuvat todella laadukkaita. Saako sua rekrytoida välitysliikkeeseen hommiin? 😉 Tätä tarvitaan!

  • jenni 2.4.2020 at 05:23 - Reply

   Kiitos paljon Mikko kehuista, olen otettu 🙂 Voit laittaa minulle mailia osoitteeseen jenni.hynna@gmail.com, mikäli haluat kertoa tuosta rekrystä lisää. 🙂

 2. Tk 31.3.2020 at 04:37 - Reply

  Upea😍
  Olen haaveillut myös itselle tuommoista ja siksi minua kiinnostaa vaatehuoneen mitat?
  Odotan mielenkiinnolla esittelyäsi vaatehuoneesta😊

 3. Hirvonen 7.4.2020 at 08:22 - Reply

  Onpa ihana vaatehuone! Meillekin sopisi tuollainen lasioviratkaisu. Olisi kiva suunnitella vaatteiden kaapit juuri oman mielen mukaan.

  • jenni 7.4.2020 at 13:14 - Reply

   Kiitos paljon 🙂 Tykkään kyllä tosi paljon tästä kokonaisuudesta. On ollut sekä kaunis että käytännöllinen 🙂

 4. Noora 13.4.2020 at 17:27 - Reply

  Innolla odotan postausta kalusteista 😍😍 teillä on kyllä todella kaunis koti!

  • jenni 14.4.2020 at 05:39 - Reply

   Kiva kuulla, yritän laittaa sen työstään mahdollisimman pian 🙂 Ja kiitos myös kehuista, tuli todella hyvä mieli, KIITOS. <3

 5. Hannu 7.5.2020 at 19:55 - Reply

  Moi! Tosi hieno tuo kalaruoto seinä. Miten/millä se on toteutettu? Lisäksi kiinnostaisi mistä teidän eteisen senkki ja sohvapöytä on?

  • jenni 8.5.2020 at 06:27 - Reply

   Moi! Kiitos paljon 🙂 Se on Lapua Floorsin kalanruotoparkettia. 🙂 Siitä on tulossa jossakin kohtaa postausta. Se asennettiin liiman avulla seinään. Eteisen senkki, jos tarkoitat rottinkista niin se on Hans K Racquet mediataso Vekeltä, vihreä on Ikean Bestå, jossa on Doorien peitelevyt. Sohvapöytää ei ole enää valitettavasti saatavilla. Se on Affarin bambupöytä, muistaakseni Antonio oli nimi, myös Vekeltä.

 6. Jarre 8.12.2020 at 04:28 - Reply

  Hei Jenni, sulla on kaikki viimeisen muodot ideat😊. Vai puuttuuko vielä ne heinät?

  • jenni 9.12.2020 at 15:57 - Reply

   Hei Jarre, tarkoititko viimeisillä muodoilla muotia? Väistämättä trendit vaikuttavat valintoihin. Koen kuitenkin itse, että kotimme on samaan aikaan myös ajaton. Heiniä löytyy rutkasti. 😉

Leave A Comment