KODIN TYYLI MUOTOUTUMASSA

2021-02-13T16:21:15+00:00 21.2.2019|2 Comments

Uuden kodin tyyli on muotoutumassa ja joitakin pieniä, kollaasistakin löytyviä tuotehankintoja on jo tehty ja laitettu tilaukseen, iih! Tämä on kyllä ehdottomasti parasta rakentamisprojektissa, kun saa luoda uusia tiloja ja miettiä niiden sisustusta.

Selkeästi tyyli on menossa pehmeämpään suuntaan. Viimeisin postaukseni käsitteli luontoa inspiraation lähteenä ja se selkeästi näkyy myös tulevan kodin värimaailmassa. Olen jo ikuisuuden haaveillut Sika-Designin Rossini rottinkituoleista ruokapöydän tuoleiksi. Saas nähdä, toteutuuko haaveeni niistä. Isoimmat hankinnat on jo kutakuinkin lyöty lukkoon, kuten sohva, ruokapöytä ja sänky. Kiinnostaisiko teitä kuulla niistä?

Harmaa on ollut vuosia lempisävyni sisustuksessa enkä siitä ole vieläkään luopumassa, mutta nämä pehmeät sävyt ja luonnonmateriaalit yhdistettynä harmaaseen tuovat mielestäni kivan kombon. Harmaata löytyy keittiön kaapistoista, myös sohvat ja näillä näkymin myös tv-taso tulee olemaan harmaan sävyisiä, joten kyllä sitä harmaata on tulossa tähänkin kotiin rutkasti. 😀 Olohuoneen/aulan seiniin hirren kaveriksi ajattelin greigen sävyä, jotta sävy yhdistyisi saumattomasti moniin muihin kodin sävyihin. Hirret tulen todennäköisesti käsittelemään kuultovalkoiseksi, tiloista riippuen joissakin peittävämmin kuin toisissa. Mutta tästä aiheesta lisää myöhemmin, kun sen aika on!

Päivittelin hieman olkkarin sisustusta ja kalusteita haluttuun suuntaan. Sisustuksen lisäksi säilytystilat ovat mulle ehdottoman tärkeitä ja niitä oon koittanut pohtia ja hinkuttaa päässäni viimeiseen asti. Jopa keskuspölynimurin letkulle on mietitty ennakkoon paikka. 😀 Haluan, että kaikki ratkaisut on viimeisen päälle mietittyjä, jotta koti olisi mahdollisimman toimiva.

Aai että, en malta odottaa että pääsisin jo sisustuspuuhiin, hetki pitää vielä malttaa. 😀

Terkuin, Jenni

2 Comments

  1. Sanna 22.2.2019 at 11:24 - Reply

    Upealta näyttää 😍 tykkään myös näistä sävyistä paljon 😊

    • jenni 27.2.2019 at 11:34 - Reply

      Kiitos paljon <3

Leave A Comment