Kesäinen kattaus osa 2/3

2021-06-14T17:04:24+00:00 20.5.2020|0 Comments

| Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Muurla.fi kanssa. |

Toinen kattaus on edeltäjäänsä juhlavampi ja kerroksellisempi. Muurlan Kapseli maljakot, Olo lasit, lasiset Trio kynttilänjalat sekä Koivu tarjottimet lautasten alla toimivat nyt tämän kattauksen kulmakivinä.

Sijoitin ruokapöydän toiselle puolen penkin, joka tuo myös kattauksen paremmin esiin. Runsaan ja kerroksellisen kattauksesta tekee kerroksittain kootut elementit; alimmaisena on pellavainen kaitaliina, jonka päällä on Muurlan Koivutarjotin. Sijoitin tarjottimen päälle vielä pöytätabletin, jotta pystyin sijoittamaan myös lasit ja aterimet kokonaisuuteen (tarjottimen pinta on hieman kaareva). Tämä tekee kokonaisuuteen ihanaa runsautta.

Pujotin servettirenkaaseen yhden eucalyptuksen oksan. Tämä tuo kivasti vehreyttä myös lautaselle. Olo lasit toimivat tarvittaessa myös viinilaseina.

Kattauksessa suurta roolia näyttelevät kookkaat kimput. Kapseli maljakko kokonaan valkoisena on ajaton valinta ja sopii saumattomasti mihin tahansa kattaukseen, vuodenjasta riippumatta.

Kimppuihin päätyi tällä kertaa valkoista neilikkaa, silkkinen hortensia sekä vihreitä oksia. Yhdistän usein aitoja ja silkkisiä kukkia keskenään, jolloin kimpusta saa mahdollisimman runsaan, ehkä myös raja aidon ja epäaidon välillä hälvenee.

Mitä pidit kattauksesta nro. 2? 🙂 Perjantaina tulee tämän kattauksen kolmas ja viimeinen osa.

Terkuin, Jenni


Lue myös: Kesäinen kattaus 1/3

Leave A Comment