Julistekollaasin päivitys

2021-10-19T13:04:14+00:00 13.4.2021|0 Comments
hirsitalo keittiö

Kevät saapui sisustukseen Desenion värikkäiden julisteiden myötä. Ai että pidän tästä uudesta ilmeestä! Päivitin mustat kehykset vaaleisiin puukehyksiin – nyt kehyksetkin korostuvat tummanvihreältä seinältä paremmin.

Postauksen lopusta löydät myös alekoodin itsellesi, mikäli mielit päivittää oman kotisi julisteita.

moderni hirsitalo
lasiovi
desenio julisteet
julistekollaasi

Abstraktit ja taidemaiset julisteet, viivapiirroksia unohtamatta puhuttelevat minua tällä hetkellä. Suunnittelin taas aikani uutta kollaasia ja tein Canvalla erilaisia variaatioita päätöksen tueksi. On yllättävän vaikeaa valita seitsemän erilaista julistetta, joiden on kuitenkin sovittava keskenään hyvin yhteen. Yhdistävänä tekijänä näissä on graafisuus, viivamaisuus sekä värit.

Julisteissa toistuu heleän punaisen ja oranssin sävyt, beige, musta, sininen sekä ripaus vaaleansinistä. Ihanan raikas väripaletti, joka on mielestäni kuin tehty tähän vuoden aikaan. Ja mikä parasta – julisteiden avulla on helppo vaihtaa sisustuksen ilmettä edullisesti.

julistekollaasi lähikuva

Kollaasiin valikoidut julisteet

Nova juliste / Day dream juliste / Minimalism juliste / Brush Lines No1 juliste / Brush Lines No2  juliste / Painted Arches No2 juliste / Flower Pots No2 juliste

makuuhuoneen sisustus

Myös makuuhuoneeseen valikoitui vaalea puukehys ja lämminsävyinen Beige Impression No1 juliste. Kokoa on 70×100 cm. Meillä on makkarissa pienimuotoinen uudistus meneillään, en malta odottaa että pääsen näyttämään sitä teille!


alekoodi


Pääsen myös ilahduttamaan teitä alekoodilla. Koodilla JENNIH30 saatte -30% alennusta Desenion valikoiman tuotteista. Alekoodi ei koske kehyksiä eikä Handpicked- tai persoonallisia julisteita. Koodi on voimassa 13-19.4.2021.

Terkuin, Jenni

Leave A Comment