Julisteilla uutta ilmettä

2021-06-14T16:46:15+00:00 25.8.2020|0 Comments
julistekollaasi

Kotiin on kiva saada aika ajoin uutta ilmettä. Mielen valtaa suuri sisustusvimma, erityisesti näin alkavan syksyn kynnyksellä, kun katseet siirtyvät ulkoa jälleen sisätilojen pariin. Julisteet ovat suuressa roolissa meidän kodin sisustuksessa ja niiden avulla saa helposti muutettua tunnelman täysin toisenlaiseksi!

julisteseinä
julisteet
julisteet desenio
ferm living avant kynttelikkö

Vaikka syksyn tullen tummat värit on ajankohtaisempia, halusin päivittää meidän näyttävään julkkakollaasiin nyt hieman neutraalimpia sävyjä ja kuoseja.

Desenion valikoima on ä l y t t ö m ä n laaja ja täytyy sanoa, että julisteiden valitseminen oli todella haasteellista. Yhdistävänä tekijänä valituissa julisteissa on harmoniset sävyt, viivamaiset piirrokset sekä geometriset muodot.

Kollaasiin valikoitui: Texture Line Shoulders juliste | Texture Line Hands Juliste | Texture Line Curve Juliste | Texture Line Faces Juliste | Artful Lines No1 Juliste | Geometric Shades No1 juliste | Geometric Shades No2 Juliste

makuuhuone
makuuhuone
makuuhuone

Makuuhuoneen kookkaaseen 100×70 cm kokoiseen kehykseen valikoitui Abstract Figures No2 juliste, jossa on viivapiirros syleilevistä ihmisistä. Rauhallinen värimaailma ja julisteen teema sopivat mielestäni täydellisesti juuri makuuhuoneeseen.

kodinhoitohuone
abstraktit julisteet
khh

Meidän poikien pesupiste sai myös viimeistellymmän ilmeen julisteilla. Näiden avulla tilaan tulee kivasti väriä ja ilmettä. Vaaleat puukehykset istuvat myös hyvin kokonaisuuteen. Julisteet ovat nimeltään The Archetype of Beauty No3 juliste ja The Archetype of Beauty No4 juliste.


alekoodi

Koodilla JENNIH25 saat 25% alennuksen Desenion valikoiman julisteista (alennus ei koske kehyksiä eikä handpicked- tai persoonallisia julisteita).

Koodi on voimassa 25.8-27.8.2020.


Terkuin, Jenni

Leave A Comment