JOULUFIILIS HUIPUSSAAN

2018-01-11T13:19:09+00:00 21.12.2017|0 Comments

Jouluaatto on sunnuntaina! Tämä joulukuu on mennyt todella nopeasti. Tämä ja huominen päivä vielä töitä ja huomenna töiden jälkeen perinteisesti lähtö vanhempieni luokse joulun viettoon. Ostin tänä vuonna lahjat hyvissä ajoin, joten ei tullut niiden suhteen mitään paniikkia. On saanut rauhassa nautiskella ja tunnelmoida joulunalusajasta.

Olen tehnyt itselleni perinteen ja leivon joulutorttuja aina itsenäisyyspäivänä, niitä on ihana herkutella kahvin tai glögin kanssa ja katsella Linnanjuhlia. Taikinaa kuitenkin jäi ja tekaisin lopusta taikinasta pellillisen torttuja viikonloppuna. Lapsena vihasin joulutorttuja ja etenkin tuota luumuhilloa. Nykyään joulutortut ovat kyllä suurta herkkua, miehen myös.

Nipsu on toiminut pakettivahtina, siltä varalta ettei kukaan vaan vie niitä. Pojillekin on kuusen alla paketti ja Nipsu taisi nähdä mitä sinne laitoin… Sitä on kuopsuteltu vähän väliä ja katsottu sellaisin katsein, että jokos sen voisi avata. Odottavan aika on pitkä. Onneksi h-hetki on kuitenkin pian.

Ihanaa kun ainakin nyt näyttää siltä, että saadaan pitkästä aikaa valkoinen joulu! Tosin eilisillan vesisade ja plusasteet hieman uhmaavat sitä, mutta toivon mukaan pakkanen vie voiton ja satelisi luntakin lisää.

Kuuntelin viikonloppuna joululauluja ja tunnelmoin, joulufiilis on kyllä jo huipussaan. Toivottavasti teilläkin ja saatte viettää rakkaimpienne kanssa joulun. Se on tärkeintä joulussa. Ihanaa ja kutkuttavaa jouluaaton odotusta, kolme yötä enää <3

Jos en enää ennen aattoa tänne blogin puolelle postaile, niin toivotan samalla jo kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulua! <3

Leave A Comment