Inspiraation lähteenä luonto

2021-10-19T15:04:20+00:00 17.2.2019|0 Comments
viljapelto

Mitä luonto sulle merkitsee?

Itse saan luonnosta paljon voimaa. Siellä rauhoitun, saan vastapainoa työlle. Nautin kävellä luonnossa, metsän keskellä ja kuunnella hiljaisuutta. Välillä ei kuulu pihahdustakaan ja se on jotenkin maagista.

pelto
vilja

Luonto on myös täynnä mielettömiä sävyjä, joista on helppo ammentaa inspiraatiota sisustukseen. Heinät, viljakasvit, niityn kukat, puut ja soratien kivet, näitä voisi luetella lukuisia. Itseä viehättää erityisen paljon tällä hetkellä viljakasvien ja heinien siivittämät sävyt. Niistä huokuu pehmeys ja lämpö, lämmöstä tulee mieleen koti. Näitä sävyjä tulen käyttämään tulevasssa kodissamme.

Luonto hellii siis niin kehoa, mieltä kuin esteetikon visuaalista silmää. Luonto antaa tilaa ajatuksille ja kenties inspiroi johonkin uuteen.

Se, että saa muuttaa maalle, luonnon keskelle, on mulle suorastaan etuoikeus. Olen siitä haaveillut vuosikaudet ja nyt se on lähempänä kuin koskaan. En malta odottaa kesää ja sitä, että pääsen lenkkeilemään poikien kanssa peltojen ympäröimille sorateille. Talvella sen sijaan voi kävellä järven jäällä ja ihastella auringossa kimaltavia lumikinoksia.

”Onnellinen on se ihminen, joka osaa nauttia pienistä asioista, arkipäiväisistä tapahtumista, auringonpaisteesta, linnuista langoilla, aamiaisesta, päivällisestä, lounaasta, aamun lehdestä postilaatikossa, vastaantulevasta ystävästä – Niin monet tavoittelevat elämän nautintoja menemällä niiden ohitse.”

Tommy Tabermann

luonnon sävyt
luonnon sävyt

Kulkekaa luonnossa silmät auki ja nähkää kauneus, sitä on kaikkialla. Elämä on onnellista, elämyksellistä ja rikasta, kun arvostaa pieniä asioita ympärillään.

Terkuin, Jenni

Leave A Comment