IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

2019-02-18T14:22:16+00:00 14.2.2018|4 Comments

Tänään on ystävänpäivä ja se sai minut miettimään ystävyttä ja sen merkitystä. Aito ystävyys on elämässä suuri voimavara. Ystävyys tekee elämästä merkityksellistä ja arvokasta. On ihanaa saada jakaa tärkeitä hetkiä ihmisten kanssa, joiden kanssa tuntee olonsa tärkeäksi ja ennen kaikkea hyväksi. Nauraa vatsat kippurassa ja välillä itkeä ja kohdata yhdessä ne elämän murheet ja vaikeat asiat. Hyvän ja aidon ystävän kanssa saa olla juuri sellainen kuin on, pelkäämättä sitä, ettei riitä sellaisena kuin on. Hyvän ystävän kanssa hiljaiset hetket eivät ole epämukavia ja saa olla hölmö oma itsensä.

Toiset ovat sosiaalisempia kuin toiset, toiset ystävystyvät helpommin kuin toiset, toisilla on muutama hyvä ystävä, toisilla laaja ystäväpiiri. Tärkeintä on, että jokaisella olisi joku ketä kuuntelee ja on läsnä, niin hyvinä kuin etenkin niinä huonoina ja vaikeina aikoina. Mielestäni laatu korvaa määrän ja yksikin sydänystävä on parempi kuin liuta puolituttuja. Toisinaan ystävyys ottaa enemmän kuin antaa ja silloin ystävyys ei näyttäydy sellaisena kuin sen pitäisi olla. Itse haluan saada ystävyydeltä paljon ja haluan tietenkin myös itse olla ihminen, ystävä, jonka kanssa on hyvä olla. Koen olevani todella onnekas, sillä ympärilläni on paljon aitoja ja ihania ihmisiä. Toki vuosiin on mahtunut myös kaikkea muuta ja olenkin karsinyt elämästäni ihmisiä, jotka tuottavat enemmän huonoa kuin hyvää mieltä. Eihän ystävyyssuhdetta kannata kovin heppoisin päätöksin lopettaa, mutta välillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin luopua. Parisuhteen tavoin myös ystävyyssuhteet vaativat työtä ja huolenpitoa. Parasta hyvissä ystävyyssuhteissa on se, että vaikka ystävän kanssa olisikin välillä pidempi aika kun ei pidä yhteyttä, niin juttu jatkuu siitä mihin se on viimeksi jäänyt.

Jos muuten ei tule ystävälle kerrottua, kuinka tärkeä hän on, niin ainakin tänään on hyvä päivä tehdä se. Pidetään toisistamme huolta ja kerrotaän ystävälle ääneen, kuinka tärkeä ja rakas hän on. <3 Ihanaa ja rakkaudentäyteistä ystävänpäivää jokaiselle. <3

Terkuin, Jenni

***

Translate: Happy Valentine’s Day! <3

4 Comments

 1. Sanna 14.2.2018 at 08:11 - Reply

  Ihanaa ystävänpäivää myös sinulle! 😍

  • jenni 14.2.2018 at 11:04 - Reply

   Kiitos samoin! <3

 2. Sanna 14.2.2018 at 08:12 - Reply

  Aivan upea kuva!

  • jenni 14.2.2018 at 11:04 - Reply

   Kiitos! <3

Leave A Comment