IHANA VALO JA TALOHÖPINÖITÄ

2019-02-18T13:54:29+00:00 04.5.2018|2 Comments

Vuokrakämpän olkkari on niiiin valoisa, tää on uutta mulle. 😀 Vanha kotimme oli melko pimeä, mikä oli hieman raivostuttavaa valokuvauksen kannalta. Lisääntynyt valo ja lämmittävä aurinko ovat kyllä niin piristäviä ja kauan odotettuja, onneksi viikonlopuksi on luvattu kunnon auringonpaistetta! Tässä samalla pieni sneak peek olkkarista, koitan ehtiä pian kuvailemaan täällä vähän laajemminkin!

Meillä on poikkeamisluvan kanssa kestänyt luvattoman kauan ja edelleen odotellaan. Toukokuun puolivälissä pitäisi olla sen käsittely. Sen jälkeen vielä rakennuslupa. Sitten päästään vihdoin harventamaan puita tontilta ja valmistaudutaan maatöihin. Tontillemme vievällä tiellä on harmillisesti kelirikko, joten maatyöt voivat alkaa näillä näkymin vasta juhannuksen jälkeen.

Hirsitoimittaja on myös nyt päätetty, pidän teitä sen suhteen vähän aikaa vielä jännityksessä. 😉 Asiat etenevät hitaasti, mutta varmasti. Vielä kaikki tuntuu jotenkin oudolta ja epätodelliselta, kai se sitten konkretisoituu, kun päästään tontille mylläämään!

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua teille siellä ruudun toisella puolen! <3

Terkuin, Jenni

2 Comments

 1. Katja 8.5.2018 at 17:30 - Reply

  Heippis!
  Olen täällä tippa linssissä kun luin mitä minulle vastasit <3 Olet ihana!
  Tylsää on tämä suomen byrokratian hitaus juurikin näissä lupa-asioissa 🙁 Sitä kun itse on sellainen kaikki mulle heti nyt-tyyppi, niin voin vaan kuvitella miltä tuntuu odottelu..
  Ja vielä tuo valoisuus; minäkin vietän nyt aikaani möyrimällä sormet mullassa ja suunnittelen kaikkea ihanaa pihalle, ihastelen sitä kun ilmat lämpenee ja luonto herää valoisuuden mukana. Tätä jatkuu ehkä kesän puoliväliin ja sitten jotain tapahtuu ja pihahommat ei voisi enää vähenpää kiinnostaa, ja nurmikonleikkuu on ainoa asia mitä pihalla tehdään, kunnes sama sykli toistuu taas seuraavana keväänä.
  Sama juttu lasten kanssa hiekkalaatikolla; talven jälkeen kaikki ahtautuu pienelle hiekkikselle leikkimään, ja parin viikon päästä hiekkaleikit ei kiinnosta enää ketään 🙂
  Nautitaan nyt tästä, ihanaa viikkoa sinulle!

  • jenni 18.6.2018 at 07:56 - Reply

   Blogissa on ollut hiljaiseloa, pahoittelut kun vastaus on vierähtänyt. Täällä on tullut harmaita hiuksia juurikin tuon byrokratian vuoksi.. Palailen blogin puolella siihen paremmin, kun lupa-asiat saadaan joskus kuntoon… Ihanaa viikkoa sinulle Katja! <3

Leave A Comment