HAAVETUOTTEITA VUODELLE 2018

2019-02-18T14:14:59+00:00 26.1.2018|0 Comments

Olen tehnyt joka vuosi postauksen, johon kokoan aina kunkin vuoden haavetuotteita. Viime vuoden haavetuotteet pääset katsastamaan t ä s t ä . Näyttää siellä yksi sama tuote keikkuvan, tosin eri kuosilla, nimittäin Tine K:n marokkokuvioinen vaasi.

Tällä hetkellä minua inspiroi erityisen paljon vihreä sävy, messinki, kuviot ja erilaiset kuosit ja nuo rouheat ruukut, ah. Tämä combo näyttää todella toimivalta myös yhdessä, vaikka siinä on useita erilaisia pintoja ja sävyjäkin. Mix ja match on nyt trendikästä, tai liekö sillä mitään väliä, itseäni tuo erilaisten tyylien ja asioiden yhdistely on aina kiehtonut ja miellyttänyt silmääni.

Kollaasin tuotteet:

By Rydéns Random kattokruunu

Upea, moderni kattokruunu, jota on saatavana useassa muussakin värissä.

Walli matto

Walli on kierrätyspuuvillasta tehty matto, graafinen kuvio on silkkipainettu maton pintaan.

Kori, TineK

Kori ehdottomasti koossa L. Sijoittaisin sen makkariin, siihen saisi hyvin heiteltyä tyynyt ja päiväpeiton aina iltaisin ennen nukkumaan menoa.

Vaasi, TineK ja lautanen, TineK

Yksinkertaisesti vaan niin ihana kuosi.

Ruukut, TineK

Mitä rouheampaa sen parempaa. Olisi kiva kontrasti hempeiden kukkien kanssa.

By Lassen Kubus kynttilänjalka

Klassikkokynttilänjalka, messingin värisenä todella kaunis.

By Lassen Kubus vati

Sopisi kauniisti yhteen kynttilänjalan kanssa. Vati on monikäyttöinen, sitä voi käyttää niin somisteena, esillepanoissa kuin tarjoilussakin.

Ohessa muutama ideakuva TineK:n sivuilta. Pidän kyllä erityisen paljon heidän valikoimansa koreista, astioista ja vaaseista. Mitään heidän tuotteitaan en (vielä) omista, täytynee tehdä korjaus tämän vuoden aikana. 😊

Listaukseni on tosiaan aina käsitellyt tuotehaaveita, mutta jos vielä puhutaan sisustukseen ja kotiin liittyvistä haaveista ylipäänsä, niin suurimpana haaveena on tietenkin tontin löytyminen. Minulla on tästä aiheesta tulossa oma postauksensa, joten kamalasti en aihetta vielä tässä kohtaa avaa. Kevään odotus tuo kyllä aina mukanaan kunnon sisustusinspiraation! Pientä pintaremonttia on kotona meneillään, mutta jotenkin mieli ja ajatukset olisivat jo uudessa kodissa. Vaikka siihen menisi vielä pitkä aika, niin olisi mahtavaa saada jo alkaa suunnittelemaan sitä seuraavaa kotia.

Onko sinulla jotakin erityisiä sisustukseen liittyviä haaveita? 🙂

Terkuin, Jenni

***

Translate: My dream products for this year. What’s yours?

Leave A Comment