HÄÄT, OSA 7: ASKARTELUJA

2019-09-07T12:09:19+00:00 31.5.2017|0 Comments

Häät lähenevät päivä päivältä! Sydän alkoi hakkaamaan kunnolla kun aloitin kirjoittamaan tätä postausta. Jännitystä alkaa olla ilmassa pikku hiljaa ja sitä alkaa tajuamaan, että on oikeasti menossa naimisiin. Niin suuri ja ihana asia. Saan maailman parhaan aviomiehen. <3

Häihin on enää 3kk. Justiinhan niihin oli vuosi, mihin tämä aika menee?!? Jännityksen siivittämänä vähän päivitystä askarteluista.

Häihimme tulee skumppabaari, josta olen täällä jo aiemminkin kertonut. Olen askarrellut skumppabaarin kertislaseihin etiketit. Pieni, puolikas helmi viimeistelee etiketin. Olihan näiden teossa oma vaivansa, mutta kuitenkin todella edullisesti saa kauniin ja viimeistellyn ilmeen muovisiin laseihin.

Siskoni antoi muinoin kirppispöytääni nämä kehykset, mutta enpäs laittanutkaan kirppikselle vaan spraymaalasin nämä mattamustaksi. Kehys oli aiemmin kultainen. Ainakin yksi kehyksistä on menossa skumppabaariin jonkun hauskan tekstin kera. Kaksi muuta kehystä menevät joko skumppabaariin tai mahdollisesti muualle, riippuu mitä keksin.

Isäni on tehnyt kaksi ”taulua” puusta ja kanaverkosta. Toiseen tulee istumajärjestys ja toiseen näillä näkymin valokuvakollaasi meistä.

Viralliset hääkutsumme. Lehtipohja on sama, kuin save the date-kutsuissa. Kutsun alaosaan on liimattu pitsi ja silkkinauha. Keskellä kohotarralla kiinnitetty etiketti, jossa puolikas helmi ja hopea kutsutarra. Olen kutsujen ilmeeseen todella tyytyväinen, niistä tuli kauniit ja juhlavat. Niissäkin oli monta pientä vaihetta ja niitä tuli tehtyä useampi päivä, mutta oli ehdottomasti vaivan väärti. Kutsut lähtevät matkaan tämän ja ensi viikon aikana.

Paikkakortit ja pöytänumerot on vielä tekemättä ja muuta pientä. Vihkosten sisältö pitäisi tulostaa ja kansi ideoida loppuun. Vihkosista olen puhunmut täällä myös aiemmin, mutta kerrottakoon vielä, että niihin on siis tulossa ohjelma, vieraille täytettäväksi terveiset hääparille sekä ristikko. Sitten muutamat käytännön asiat ovat vielä kesken, kirkko-ohjelman lukkoon lyönti, kukkakimppuun päätettävät kukat, paikka/paikat, joissa valokuvaus suoritetaan. Niin ja tienvarsikyltit, jotka tuottavat hieman päänvaivaa! Mutta aika hyvällä mallilla asiat ovat. Koitan tällä viikolla saada loputkin askartelut kuntoon niiltä osin kuin se mahdollista on. Menun tulostus ja paikkajärjestyksen teko menee tietenkin myöhemmälle kesään.

Olen jo joitakin tavaroita pakannut pahvilaatikkoihin kuten kynttilät, buffetpöytään tulevat kynttilänjalat, silkkikukat.  Voi olla, että päivitän elokuun lopussa vielä viime hetken kuulumiset ennen h-hetkeä. Polttareista sain myös mystisen vihjeen muistitikkuun jätetyn viestin myötä, joten jännät paikat täällä on senkin suhteen. Iiiiik!

Miten muiden kesän/syksyn morsmaikkujen hääjärjestelyt sujuvat? Tsemppiä kaikille järjestelyihin ja muistakaa koittaa nauttia tästä tohina- ja suunnitteluajasta, vaikka se välillä hieman haastavaakin on. 🙂

Leave A Comment