HÄÄT, OSA 6: HOMMAT ETENEE!

2019-09-07T14:04:19+00:00 30.3.2017|0 Comments

Pitkästä aikaa hääpostausta! 🙂 Nyt te muut tulevat morsmaikut, on varmaan ihan normaalia nähdä painajaista tulevista häistä?? Minä oon nähnyt jo useamman kerran, milloin ollaan riidelty, häävastaanotto ollut minun vanhempien kotona tai muuta vastaavaa. Häihin on kuitenkin vielä useampi kuukausi, joten tuskin tämä ainakaan helpottuu. 😀

Mutta, nyt asiaan. Kerron, missä vaiheessa häävalmistelut nyt on.

Save the date-kutsut lähtivät vuoden vaihteessa, joiden takapuolella on pieni info mm. majoituksesta. Liimasin yhteen lehteen aina helmen, joka on kaunis yksityiskohta. Viralliset kutsut on tilattu, niissä käytän tuota samaa lehtikuviopohjaa. Kutsu tulee olemaan eri kokoinen ja avattava. Kantta koristelen vielä lisäksi, niin saadaan kolmiulotteisuutta ja enemmän juhlan tuntua.

Silkkikukat. Olen tilannut aika paljon silkkikukkia, myös kotona on 20 kpl vuosia sitten ostettuja valkoisia ruusuja, nämä kaikki silkkikukat ovat blogissa usein vilahtanutkin. Teen hääpaikalle muutaman kukka-asetelman, joihin yhdistän erilaisia kukkia. Pöytiin tulee vain 1-2 kpl hortensioita näillä näkymin, mutta erinäisiin paikkoihin teen kookkaamman asetelman, maljakossa hieman osviittaa tyylistä. Silkkikukat olen tilannut Wishistä, koska siellä kukat ovat todella huokean hintaisia. Vielä varmaan tilaan muutamia. Voi olla, että yhdistän asetelmiin lisäksi joitakin aitoja vihreitä lehtiä, jotka runsauttavat asetelmia entisestään ja tuovat hieman rönsyilevämmän lookin.

Hääkengät on nyt myös löytynyt! Korut on vielä hakusessa sekä laukku. Ja suurin osa askarteluista on vaiheessa. Mutta hyvä fiilis on kuitenkin kaikesta, on tässä vielä aikaa. Ja hyvin suunniteltu on onneksi puoliksi tehty. 😉

Menu ollaan suurin piirtein lyöty lukkoon. Pakko hehkuttaa Pitopalvelu Kristallia! Aivan ihana paikka monestakin syystä: a) Järjestävät menun maistajaisia, mikä on mielestäni äärimmäisen hyödyllinen ja tärkeä asia, jotta osaa valita juuri oikeat ruoat. b) Joustavuus. He ovat todella joustavia kaiken suhteen, palvelu on miellyttävää ja ystävällistä, joten keskustelut ovat olleet todella mielekkäitä ja on ollut kiva pohtia yhdessä häitä ja niiden kulkua. c) Hinta. Mielestäni hinta on myös kohtuullinen. Kyselin tarjouksia useammasta eri paikasta ja tämä oli kaiken muun hyvän lisäksi vielä edullisin. Olen supertyytyväinen ja suosittelen lämpimästi muillekin.

Olen myös hahmotellut pöytäjärjestystä ja Bar-aluetta 3D-kuvien avulla. Pöytäjärkkäkuva on todella karkea, lähinnä siinä ajatuksena se, että pöydät kääntyisivät eri päin kuin mitä tilassa normaalisti on. Haluaisin mielummin pitkät pöytärivistöt, jotka ovat todella näyttävän näköiset, kun pöydät on koristeltu. Lisäksi pöytäjärjestys on huomattavasti helpompi tehdä, kun ei tarvi sumplia vieraita 8 hengen pöytiin.

Häämatka on myös varattu. Muutamaa eri kohdetta mietimme ja mies teki viimeisen valinnan. Kohde jääköön salaisuudeksi. Selviää sitten viimeistään syksyllä teille muillekin, minne suuntaamme. 😉 Lähdemme häämatkalle muutama päivä häiden jälkeen. Olin siitä alkuun hieman harmissani, sillä olisi ollut mahtavaa lähteä heti, mutta toisaalta siinä on useampi päivä aikaa hoitaa vielä käytännön asioita ja nauttia karvavauvojen seurasta, niitä kun tulee aikamoinen ikävä.

Voisin päivitellä seuraavan kerran näitä hääjuttuja, kun olen saanut askarteluja valmiiksi.

Onko teille herännyt mitään kysyttävää häihin liittyen?

Leave A Comment