HÄÄT, OSA 2 : IDEOITA KORISTELUUN

2018-01-15T17:34:49+00:00 23.11.2016|0 Comments

Minulla on aika selkeät sävelet hääpaikan koristelusta. Valkoista väriä en juurikaan sisustukseen halua, mutta häihin haluan pääsääntöisesti valkoisen koristelun. Valkoisia hohtavia ilmapalloja, valkoisia kukkia, valkoisia pöytäkynttilöitä. Juhlapaikkamme on niin kaunis jo itsessään, joten se ei liiemmin koristeita tarvitse. Ohessa ideakuvia Pinterestistä.1 Ilmapallot ovat suurimmassa roolissa. Heliumtäytteisiä ilmapalloja tulee pöytien päälle, naruun pöydän numero, kuten yllä olevassa oikean puoleisessa kuvassa.

Näillä näkymin kukat tulevat olemaan hortensia silkkikukkia.

Valkoisia pöytäkynttilöitä kirkkaisiin lasimaljakoihin, kuten yllä olevan kollaasin oikean puoleisessa alakuvassa.

2

Lisää ilmapalloja. Ilmapallot ovat mielestäni näyttävä ja edullinen tapa koristella. Jonkun mielestä ne ovat ehkä halvan näköisiä, minusta ei. Mielestäni valkoiset, metallinhohtoiset pallot ovat tyylikkäät ja näyttävät. Ilmapallot toistuvat näillä näkymin myös hääkuvissa.

3

Rakastan kuohuviiniä, joten meille sopisi täydellisesti Bubbly Bar. Olen vähän jo miettinyt sen toteutusta. Mustaksi maalattua vaneria, johon nimi koristeellisella tekstitarralla. Kollaasin oikean puoleinen alakuva on upea! Muutama cooler ja pieniä kuohuviinipulloja. Muovisia kuohuviinilaseja, joihin etikettitarra meidän nimillä. Serkkuni häissä oli etikettitarrat ja ne olivat todella kiva idea.

Mies tykkää poltella hyviä sikareita aina sopivan juhlan tullen, joten ”miesten puolelle” voi sitten tulla viski / sikaribaari. 😉

Leave A Comment