Eteinen – kodin käyntikortti

2021-07-24T10:40:39+00:00 16.3.2020|0 Comments

| Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Madeinfinlandshop.fi kanssa. |

eteinen

Eteisen sanotaan olevan kodin käyntikortti. Ulko-oven edusta ulkopuolelta on vielä kaikkea muuta kuin sitä, mutta onneksi sisältä alkaa näyttää hyvältä ja lunastaa lupauksensa.

Meidän pääeteinen on melko kookas ja avara. Valoa tilaan tuo melkein kokonaan lasinen ovi sekä ikkunat oven molemmin puolin. Pääeteisestä pääsee arkieteiseen, jossa on koirien pesupiste sekä meidän ulkovaatteiden säilytys. Halusin kuitenkin eteiseen vieraille paikan, johon sijoittaa takit. Eteinen sijaitsee kodissa keskeisellä paikalla, joten halusin siitä mahdollisimman viimeistellyn ja sisustukseen sopivan. Tilaan valikoitui kaunis ja pelkistetty Gedigo Piece of Finlandin Albmi ripustin. Ripustin on koivua, jossa on luonnonväriset nahkaripustimet. Ripustinta on saatavilla yhdellä ja kahdella tangolla, nahkavaihtoehtoina luonnonvärisen lisäksi antiikinruskea ja musta.

Arvostan tuotteissa aitoja materiaaleja sekä pyrin kannattamaan paljon kotimaisia yrittäjiä. Tämä korostui etenkin rakennusaikana. Myös sisustuksessa aidoilla ja kestävillä materiaaleilla on suuri rooli.

eteinen
vaaterekki
eteinen

Ripustin sulautuu juuri sopivasti puiseen paneeliseinään, lopputulos on viimeistelty ja hillitty.

eteinen
eteinen

gedigo piece of finland

Gedigo Piece of Finland valmistaa korkealaatuisia pohjoismaisia lifestyletuotteita. Tuotteet valmistetaan kotimaisista luonnonmateriaaleista Suomessa, Kokkolassa.


made in finland shop

Made in Finland Shop on omistajaparikunnan, Sallan ja Tomaksen yhteisen haaveen tulos. He arvostavat laatua, tuotteiden vastuullista valmistusta sekä käsityötä. Valikoima koostuu vain kotimaisista, vastuullisesti valmistetuista huonekaluista, valaisimista, tekstiileistä sekä sisustustuotteista, joissa ei ole laadusta tingitty. Gedigo Piece of Finlandin lisäksi valikoimaan kuuluu mm. Aarikka, Asemakylän Verstas, Eimi, Miiko sekä Ohto Nordic Home.

On äärimmäisen ihanaa, että kulutuskeskeisessä maailmassa on yrityksiä, jotka arvostavat vastuullisuutta ja kallisarvoista luontoa. Heitä tarvitaan nyt, enemmän kuin koskaan. Arvostetaan käsityötä ja kotimaisuutta. <3

eteinen

alekoodi

Halusimme muistaa Sallan ja Tomaksen kanssa myös teitä lukijoita. Koodilla jenni10 saat 10% alennuksen valikoiman tuotteista. Koodi on voimassa 31.3.2020 asti.


Kuinka paljon sinä kiinnität huomiota tuotteen alkuperään tai materiaaliin?

Terkuin, Jenni

Leave A Comment