CUERO PAMPA MARIPOSA

2019-02-18T14:14:06+00:00 24.1.2018|2 Comments

C u e r o  P a m p a  M a r i p o s a – upea ja niin mukava lepakkotuolikaunokaiseni. Tämä on näkynyt useammassa postauksessani, mutta ansaitsee myös täysin oman postauksensa.

Ostin lepakkotuolin työpaikaltani V e k e l t ä. Olin pitkään halunnut sisustukseen hieman kontrastia ja tämä konjakin värinen nahka rikkoo kivasti melko harmaata sisustusta. Se oli sinällään hetken mielijohde, kun veronpalautusrahat vilisivät silmissäni. Mikä olisikaan parempi käyttökohde niille kuin sisustushankinnat… Mutta en ole kyllä katunut päivääkään sen hankintaa! Lisäistuinpaikkoja ei ole koskaan liikaa ja taisin viimeksi mainita siitäkin, että tuolista on mieheni kanssa useimmiten hieman leikkimielistä kinaakin, sillä haluamme molemmat istua siinä. Tuolin väri on verkkokaupassa nimellä Polo ja sen saa kromisten jalkojen lisäksi myös mustilla jaloilla. Muita istuimen värivaihtoehtoja on musta, valkoinen ja suklaa.

Tuoli on sopivan kokoinen, riittävän iso, eli siinä pystyy olemaan todella rennosti. Jos haluan istua ryhdikkäämmin, lisään tyynyn selän taakse. Olen kerran myös nukahtanut tuoliin, viikonlopun riennoilla taisi tosin olla hieman osuutta asiaan. Nahka on pehmeä ja arka materiaali, joten käytön jälkiä siihen on jo tullut. Taljaa pidämme siinä säännöllisesti, se lisää istuinmukavuutta ja vähän myös suojaamassa. Mutta eiköhän se pidä hyväksyä, että käyttöhuonekaluun tulee jälkiä. Ja nahassa ajan patina näyttää onneksi hyvältä.

Tuoli toimii myös kivasti tilanjakana olohuoneessa, jota se mielestäni kaipasikin. Mitä te pidätte tästä sävystä? 🙂

Terkuin, Jenni

***

Translate: My new batchair, Cuero Pampa Mariposa. This is so beautiful and comfortable. I love it! We often argue with my husband, who will sit on it. I like that the chair color brings little bit of contrast to our grey-coloured livingroom. What do you like?

2 Comments

  1. Rebecca 24.1.2018 at 08:02 - Reply

    Tuo on niin kaunis <3 Ja tuo väri <3

    • jenni 24.1.2018 at 18:37 - Reply

      Kiitos Rebecca <3 Väri on kyllä aivan ihana! 🙂

Leave A Comment