Aito ja ajaton koivupaneeli

2021-07-24T10:39:46+00:00 23.3.2020|9 Comments

| Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Siparila.fi kanssa. |

koo sisustuspaneeli

Aidot materiaalit olivat avainsana, kuin aloimme uutta kotiamme suunnittelemaan. Vaikka ulkoseinät ovat hirttä, halusin ehdottomati lisää puuta kodin sisustukseen.

Puu on ehdottomasti yksi lempimateriaaleistani. Puu on materiaalina ympäristöystävällinen, kierrätettävä sekä uusiutuva. Se on myös tehokas hiilinielu, sillä puinen omakotitalo varastoi hiiltä 30 tonnia, joka vastaa yhden perheen 10 vuoden autoilua. Puussa viehättää sen ajattomuus ja lämpö, jota se sisustukseen tuo.

sisustuspaneeli
koivupaneeli

siparila koo paneeli

Eteisen kahdelle seinälle ja keittiön kattoon valikoitui Siparilan KOO2 paneeli. KOO- sisustuspaneeliperheen on suunnitellut sisustusarkkitehti Kari Lappalainen. Valikoimassa on saatavana valeuraton KOO‐paneeli, yksiurainen KOO2-­paneeli sekä kolmiurainen KOO4­‐paneeli. Paneeleiden paksuus takaa aidon puun tunnun kaikissa profiileissa. Materiaalivaihtoehtoina on koivu sekä mänty, väreinä puuvalmis koivu, valkolakattu koivu sekä kuultavan harmaa mänty. Me valitsimme puuvalmiin koivun. Värivaihtoehtoja on muitakin, joten niistä kannattaa kysellä lisätietoja suoraan Siparilalta.

koivupaneeli
sisustuspaneeli
aula

Pidän siitä, että eteisestä on suora näkymä keittiöön ja luonnollisesti myös kattoon, joka luo yhteneväisyyttä kokonaisilmeeseen. Avoimessa tilassa näkyy monta materiaalia ja sävyä samanaikaisesti, jonka vuoksi samojen elementtien toistuminen on suotavaa harmonisen lopputuloksen saamiseksi.

keittiön sisustus
keittiön sisustus

Paneeli toimii seinien lisäksi täydellisesti myös katossa. Pienet värivaihtelut ja valeurat tekevät valmiista pinnasta silmiä hivelevän kauniin. Sävy on kotoisa, pehmeä ja lämmin – ajattomuutta unohtamatta.

keittiön sisustus
saareke

Asensimme paneelit itse, se oli helppoa joskin aikaa vievää. Materiaali on laadukasta ja piilokiinnityksen ansiosta lopputuloksesta tulee viimeistelty.

Onko sinulla lempimateriaaleja? Käytätkö puuta sisustuksessa?

Terkuin, Jenni

9 Comments

 1. Kt 1.4.2020 at 19:19 - Reply

  Kaunista paneelipintaa. Kiinostaisi sisustuksen osalta myös irtokalusteet. Mitä mallia on ihanat saareketuolinne ja mitä materiaalia ja minkä valmistajan ruokapöydän alusmatto (ja onko eteisen matto samaa)?

 2. Nina 16.4.2020 at 11:38 - Reply

  Hei, Kotisi on aivan valtavan kaunis! Minua kiinnostaa mistä ovat nuo saarekkeen päällä olevat valaisimet?

 3. Suvi 29.9.2020 at 15:08 - Reply

  Meillä on vanhassa talossa mäntypaneelikatto joka maalataan valkoiseksi, mutta seinät ovat kaunista koivupaneelia ja nyt haen tähän kokonaisuuteen sopivaa lattiaa joka ei voi olla laatta. Kiinnostaisi mikä tuo vaaleanharmaa (laminaatti?) on?

 4. Siru 25.11.2020 at 01:49 - Reply

  Hei! Aivan ihana koti teillä. 😍❤️
  Olemme muuttamassa uuteen kotiin ja eksyin sivuillesi noiden paneelien vuoksi. Ajatuksena laittaa myös sellaisia meille!

  Minä taas kysyisin, mikä on tuo kaapisto eteisessä ja entä mistä peili? 🤗

  • jenni 2.12.2020 at 10:04 - Reply

   Heippa! Kiitos kovasti kehuista, lämmittää mieltäni 🙂 Kaapistossa on Ikean Bestå runko sekä Doorien peitelevyt. Peili on Vekeltä, House Nordic Jersey, halkaisija 100 cm. Vaateteline on Made in Finland shopista, Albmi ripustin nimeltään. 🙂

 5. Siru 25.11.2020 at 01:51 - Reply

  Niin ja entä tuo katossa oleva vaateteline -mistä se on?

  Yt. Siru

Leave A Comment