AITO JA AJATON KOIVUPANEELI

2020-03-24T09:20:48+00:00 23.3.2020|4 Comments

| Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Siparila.fi kanssa. |

Aidot materiaalit olivat avainsana, kuin aloimme uutta kotiamme suunnittelemaan. Vaikka ulkoseinät ovat hirttä, halusin ehdottomati lisää puuta kodin sisustukseen.

Puu on ehdottomasti yksi lempimateriaaleistani. Puu on materiaalina ympäristöystävällinen, kierrätettävä sekä uusiutuva. Se on myös tehokas hiilinielu, sillä puinen omakotitalo varastoi hiiltä 30 tonnia, joka vastaa yhden perheen 10 vuoden autoilua. Puussa viehättää sen ajattomuus ja lämpö, jota se sisustukseen tuo.

siparila koo paneeli

Eteisen kahdelle seinälle ja keittiön kattoon valikoitui Siparilan KOO2 paneeli. KOO- sisustuspaneeliperheen on suunnitellut sisustusarkkitehti Kari Lappalainen. Valikoimassa on saatavana valeuraton KOO‐paneeli, yksiurainen KOO2-­paneeli sekä kolmiurainen KOO4­‐paneeli. Paneeleiden paksuus takaa aidon puun tunnun kaikissa profiileissa. Materiaalivaihtoehtoina on valkolakattu koivu sekä kuultavan harmaa mänty.

Pidän siitä, että eteisestä on suora näkymä keittiöön ja luonnollisesti myös kattoon, joka luo yhteneväisyyttä kokonaisilmeeseen. Avoimessa tilassa näkyy monta materiaalia ja sävyä samanaikaisesti, jonka vuoksi samojen elementtien toistuminen on suotavaa harmonisen lopputuloksen saamiseksi.

Paneeli toimii seinien lisäksi täydellisesti myös katossa. Pienet värivaihtelut ja valeurat tekevät valmiista pinnasta silmiä hivelevän kauniin. Sävy on kotoisa, pehmeä ja lämmin – ajattomuutta unohtamatta.

Asensimme paneelit itse, se oli helppoa joskin aikaa vievää. Materiaali on laadukasta ja piilokiinnityksen ansiosta lopputuloksesta tulee viimeistelty.

Onko sinulla lempimateriaaleja? Käytätkö puuta sisustuksessa?

Terkuin, Jenni

4 Comments

  1. Kt 1.4.2020 at 19:19 - Reply

    Kaunista paneelipintaa. Kiinostaisi sisustuksen osalta myös irtokalusteet. Mitä mallia on ihanat saareketuolinne ja mitä materiaalia ja minkä valmistajan ruokapöydän alusmatto (ja onko eteisen matto samaa)?

  2. Nina 16.4.2020 at 11:38 - Reply

    Hei, Kotisi on aivan valtavan kaunis! Minua kiinnostaa mistä ovat nuo saarekkeen päällä olevat valaisimet?

Leave A Comment